No nie PanieKotleciku jakoś się oparłem tej pokusie, raczej miałem na myśli dzieci które oglądają tą chorą ideologię genderyzmu
Hłe hłe... przede wszystkim muszę ratować swoje dzieci przed takimi gównojadami jak ty mały, parszywy naziolku. Wracaj do nory z której wypełznąłeś i trop dalej zły dżender, parszuwcu.
Ło ho ho.. ale nam się tęczowy aktywista zagotował... czy takie coś z takimi poglądami to może mieć dzieci, a właściwie czy to powinno się rozmnażać ? Buda neo-marksie
Bujaj się prymitywie. Ja przynajmniej mam się z kim rozmnażać, ty, jak to u was naziolków, możesz co najwyżej koledze tyłek wypiąć. Haj hitla, śmieciu.
A fe obleśny sodomito wyborco biedronia tyłek ci się marzy. Miało być o filmie a ty mi tu kwiczysz nie na temat. Bierz flagę zakładaj lateksy a partnera na smycz i jazda na paradę LPG
Wiesz co naziolku. Właśnie uświadomiłem sobie , że wdałem się w dyskusję z gówniakiem, który przestraszył się fikcyjnej postaci młodej dziewczyny i jej dwóch mam i jeszcze o tym płacze na forum... szkoda baterii w telefonie na takie gówno jak ty.