PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=836440}

Doktor Strange w multiwersum obłędu

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
2022
6,7 78 tys. ocen
6,7 10 1 77965
5,9 75 krytyków
Doktor Strange w multiwersum obłędu
powrót do forum filmu Doktor Strange w multiwersum obłędu

Wnioskując po zwiastunie i coraz większym nawiązaniu do serialów m. in. Wanda westviue, dardevil w spiderman czy kingpin w hawkeye na 80 procent to będzie supreme strange taki jak what if tyle ze przed nawróceniem rzecz jasna

ocenił(a) film na 3
rys_dawid

Wydaje mi się ze nawet właśnie taki podobny do tego z What if był w zwiastunie po napisach

ocenił(a) film na 7
Julia_Ciesliko

A w zwiastunie jak pokazują takie monstrum z kilkoma rękoma to czasem właśnie nie jest ten drugi strange?

ocenił(a) film na 3
Maniuszka_2

Możliwe dghdjdjs

ocenił(a) film na 8
rys_dawid

Nie ma

ocenił(a) film na 9
grzes2411

Szkoda ale przynajmniej reszt nie zawiedzie

rys_dawid

jak policzyłeś te 80%. Czemu nie 75 albo nie 90?

ocenił(a) film na 9
BartasBartas

Cóż było dość prawdopodobne ale tez trochę nie pewne

rys_dawid

Szacuje że masz 9-12 lat jeśli dajesz 10/10

rys_dawid

Szacuje że masz 9. Lat jeśli dajesz 10/10

ocenił(a) film na 9
FilipFajny13

ty to chyba jeszcze mniej skoro dajesz 1. pewnie wystraszony z kina wyszedłeś a połowy filmu nie zrozumiałeś

rys_dawid

Przestraszyć się czego ? To film dał dzieci lat 8+ tego nie da się bać

ocenił(a) film na 9
FilipFajny13

Cóż nie spodziewam się ze tyle masz, ale chciałbym zobaczyć ciebie pozwalającego swojemu dziecku bez zastanowienia ze może sobie oglądnąć ten film, bo ci gwarantuje ze połowa dzieci po tym filmie źle się będzie czuła, ale może się mylę nie wiem.

ocenił(a) film na 7
rys_dawid

Raczej 15-16 lat, wtedy czujesz się już taki dorosły i wyśmiewasz wszystko co "dla dzieci"

ocenił(a) film na 9
andand22

Nie bardzo rozumiem do czego bijesz ale to ja zostałem skrytykowany za to ze film uważam za udany i w sumie połowa krytyków znających się na tych filmach i ocenianiu wszelkich innych podziela moje zdanie. Poraz kolejny kolejny ktoś zarzuca mi na tym portalu ze daje za wysokie oceny ale moim skromnym zdaniem to krytycy tego którzy maja jakieś kompleksy i im film się niw podoba nie dają uczciwiej oceny dając jeden jak film jest zły. Bo tak niska ocena jak 1/10 to raczej nie daje się filmowi mającym dobra obsadę, grę aktorska, efekty specjalne, disane oraz pomysłowe podjście do tematu. I byłbym zapomniał to tez są oceny ludzi którzy nie cierpią często marvela co jest podwójne słabe bo myślą ze skoro oni tego nie cierpią to maja prawo jeszcze tutaj wyrzucać swoje żale jaki ten świat jest głupi ze uwielbia marvela i co w nim widzi i ze to nie kino. Także …. :-)

ocenił(a) film na 7
rys_dawid

Chodziło o wiek FilipFajny13. ty dawałeś mu mniej niż 9, ja 15-16.

ocenił(a) film na 9
andand22

a to sorry mój błąd, źle cię zrozumiałem