Dom mrocznych żądz

The Halfway House
2004
3,0 31  ocen
3,0 10 1 31
Dom mrocznych żądz
powrót do forum filmu Dom mrocznych żądz

0/10 - filmowa masakra

użytkownik usunięty

Zyje juz dosc długo na tym swiecie, flimow widzialem już (nie przesadzam!!!) tysiace, ale w życiu chyba niczego głupszego nie widziałem. Po filmie Kennetha J. Halla na usta cisną mi sie niamel same niecenzuralne słowa. DOM MROCZNYCH ŻĄDZ bije na łeb takie arcydzieła złego smaku jak NARZECZONA POTWORA czy PLAN 9 Z KOSMOSU EDa Wooda.
Nie ma w mych słowach ani cienia przesady. Czego tu my nie mamy? Necronomicon i summeryjskie demony, owładnieta obsesją zakonnice, ksiedza perwera, prostytutki i lesbijki itp. Twórc yserwuja nam do bólu durne dialogi, scenariuszowe wtopy, koszmarne aktorstwo, fatalne efekty specjalne. Najgorsze jest to, iż cha być śmieszni, a sa zwyczajnie żenujący. Mamy tu mase gore w kipeskim stylu. Jest też wiele scen wyciągniętych rodem z taniego poronsa!!!
Co to za film?! Dodatkowo film obraza wiare i jest bluznierczy. SAm jestem ateista, ale wzburzylo mnie to "dzieło".
Czemu? Twórcy serwuja nam seks pod krzyzem, wsadzanie wysmarowanej wazelina Matki Boskiej w czesci intymne kobiety, zakonnice zgwalcona pzrez 13 uczniow, do bolu perwersyjnego ksiedza. Nie żartuje!!! To tylk oczęść atrkacji tego koszxmarnego filmu!!! Co za chory umysł stworzył takie dzielo?! Do tego całość oglada się z naratsrjacym śmiechem politowania, kontestacja glupoty i oburzeniem.
TEn film jest tak fatalny, ze zwyczajnie p