Chałowy! Tyle powiem, właśnie obejrzałem w tv. A 'najlepsza' jest końcówka jak duch tego kolesia im pomaga. Poza tym jeśli lista była tworzona przez "dom" to skąd znalazł sie doktor co się później okazał kochankiem tej kobiety co chciała nastraszyć swego męża a on o wszystkim wiedział i tez ją chciał nastraszyć ale nie wiedzieli nie dom naprawdę straszy :))). Jeden z gorszych horrorów jakie widziałem. A szkoda bo pomysł mógł byc lepiej wykorzystany.
i jeszcze jedno co do tej atropiny. Przeczytałem , że moze być stosowana w celu wprowadzenia do narkozy. Czy tamta ekektrowstrząśnięta kobieta miała puls czy nie, bo jakoś nie zwróciłem uwagi. Czy ktoś sprawdzał czy ona żyje?
Tak, jej mąż chyba sprawdzał puls na szyi i bicie serca na piersi ;) a co do listy to z tym doktorem to rzeczywiście fakt ale dom jeszcze okazał się lekko nierozgarnięty gdy dobierał czarnucha który był adoptowany (myślałem że umre jak to usłyszałem)..poza tym podstawienie się Sary Wolfe było tez takie nieprzemyślane bym powiedział ;) film ogólnie był straszny i nawet niezły dopóki jakieś czarne maziaje nie biegały po ścianach i zżerały ludzi (lol2) jeśli ktoś ogladał Katedrę Tomka Bagińskiego to wie o czym mówię :))