NO KOMPLETNA BEZNADZIEJA:AKTORZY DO KITU(NO, MORZE POZA GEOFFREY`EM RUSH`EM), FABUŁA DO BEZ NAJMNIEJSZEGO SENSU, PO PROSTU TANI HORROREK DLA MAŁO INTELIGENTNYCH... KOSZMAR...
Powiem tyle, mało znany nie znaczy gorszy ...
A co do filmu zgadzam się w zupełności. Ni to straszne ni śmieszne, jednym słowem lekki film do zabicia nudy ( choć u niektórych może ją wzmożyć)
Pozdrawiam
O jeju...
Co was napadło? Nie chodzi mi tu o krytykę, ale pisownię.....Bo krytyka jest dobra-w małych ilościach...Ale te rażące błędy-MORZE jest niebieskie i głębokie....
Co do filmu-mi się podobał.
Rzeczywiście zakończenie mogło by być lepsze. Jednak to pozostawia "furtke" do następnej części. ;)
Gdy oglądałem ten film mająć 15 lat bałem się tego psychiatryczno - sadystycznego klimatu. Wtedy mówiłem że to film dobry ... dziś po paru latach moge stwierdzić że to marny horror ...
4/10
Nie no masakra po prostu. Fil bardziej śmieszy niż straszy, nagle wszyscy którzy mieli być martwi ożywają a tajemnicze postacie które były widziane w kamerze znikają, więc ostatnie starcie jest z jakimiś siłami ciemności które wyglądają jak widok z kalejdoskopu...;/;/;/