PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30426}

Dom na Przeklętym Wzgórzu

House on Haunted Hill
1999
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 14053
6,0 8 krytyków
Dom na Przeklętym Wzgórzu
powrót do forum filmu Dom na Przeklętym Wzgórzu

czy moze mi ktos podac tytuły horrorów/ thrillerów których akcja toczy sie w szpitalu psychiatrycznym...

z gory dziekuje..

_Jacinda_

http://www.filmweb.pl/Film?id=35487 [www.filmweb.pl/Film?id=...] - moze to :)

_Jacinda_

_Jacinda_

jabol88

u mnie na blogu jest taki temat zobacz sobie tam ;]

_Jacinda_

Gothika
Lot nad kukułczym gniazdem
Obłęd

_Jacinda_

no i nie zapomnij o filmie ''szpital królestwo''

_Jacinda_

Session 9 (Dziewiąta Sesja)
http://www.filmweb.pl/Dziewi%c4%85ta+sesja+2001+o+filmie,Film,id=91013

vulthoom

Koment do Ciebie na blogu z opowiadaniem ,które czytałeś u emki.Napisz,czy zdążyłeś przeczytać...ona usuwa niewygodne dla siebie komentarze,taka z niej bohaterka:)
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

ahahaha - nie poniżaj się... xD juz przeczytał twoje 11 tych samych wiadomości

Tu mnie też znalazłaś?
Dalej będziesz mi wmawiać,że nie śledzisz moich wypowiedzi?
Już nie wiem,jak ci pomóc,tylko izolatka.

Deppomaniaczka

ej ...spokoj. ! kurde no.>>

vulthoom

nie widzisz,co ona wyprawia?uważasz,że to zdrowy człowiek?
narcyz z wyimaginowanym,zawyżonym ego...tyle z niej.Poczytaj na Deppie,jak Ci proponowałam,może Ty ją uspokoisz.Ja juz nie mam siły.

Deppomaniaczka

wiesz..ja do nikogo nic nie mam... nie bede jej ocenial na podstawie wypowiedzi gdzies tam. .. wszystko jest wzgledne. .. wzgledem mnie jest w porzadku i mam raczej pozytywne odczucia z rozmow. ..
a ludzie sa z natury nienormalni . . ja ty on ona ono oni one i cala reszta. .. i to jest piekne> ..wiec sie nie bic !

vulthoom

Doceniam neutralność,ale to powinno zobrazować Ci klarowniej,z kim masz do czynienia:
"My___SecreT___EmkA
wczoraj
bo łazisz i drażnisz osoby z moiich znajomych - odczep sie od niego, on nie życzy sobie wiadomości od ciebie i od niego wiem ze sie tam udzieliłas !"
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

czegoś nie rozumiesz - chyba ci już wyżej dokładnie napisał ty chora psychicznie dziewczynko że on nie chce abys właziła po forach gdzie sie udzielił i żebyś mu pisała takie bzdury - moze ktoś niechce i nie ma czasu na twoje infantylizmy

Nie obraź się ale jakby poczytał twoje komenty na Deppie, to by padł po prostu, w każdym temacie gdzie nie spojrzysz Deppomaniaczka, zaraz do lodówki zajrze to też tam pewnie będziesz czyhać...

Boże,kobieto!!!Z tobą jest coraz gorzej,to naprawdę niepokojące.Czy ty widzisz,co ty piszesz???!!!Twoja zapatrzenie we własne "ja"i chęć przygruchania sobie kogoś tylko dla siebie stało się twoją obsesją.Czy ty naprawdę nie zdajesz sobie sprawy,że dzieje się z tobą cos bardzo niedobrego?
" że on nie chce abys właziła po forach gdzie sie udzielił i żebyś mu pisała takie bzdury"-gdzie on to dokładnie napisał,bo nie widzę?Może ja juz zaraziłam sie od ciebie tym niedowładem oczu?Zazdrosć lepsza,niz w amerykańskim filmie,naprawdę podziwiam tego chłopaka,że ma odwagę...

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

widzocznie tobie też tak jak Jackowi Sparrow słoneczko za mocno przygrzało i móżdżek ci sie gotuje

1."ej ...spokoj. ! kurde no...; " - tak to była ewidentna zachęta do rozmowy z tobą
2. "a do konfliktu ja sie nie mieszam.. .:} " - to kolejna zachęta byś do niego pisała

Tak to juz jest potwierdzenie że jesteś nie tylko chora ale też niebezpieczna, do mosquito pewnie też juz pisałas to samo xD

"" że on nie chce abys właziła po forach gdzie sie udzieliła i żebyś mu pisała takie bzdury"- ja tylko ujęłam to co wyżej napisał, w taki sposób aby to do ciebie dotarło, jak widac to nie skutkuje niestety/

przytocze w cudzysłowiu,bo nie zrozumiesz:
'1."ej ...spokoj. ! kurde no...; " - tak to była ewidentna zachęta do rozmowy z tobą
2. "a do konfliktu ja sie nie mieszam.. .:} " - to kolejna zachęta byś do niego pisała"-
-jak juz wspomniałam kiedyś o twoich podsumowaniach cudzych wypowiedzi-albo celowe odwracanie kota ogonem,albo naprawdę problemy ze zrozumieniem.
skończyłam.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

jakie odwracanie kota ogonem nosz, ty jestes az taka durna czy tylko udajesz ???????

z nich wyraźnie widać że on nie chce z toba tych tematów poruszać ty trollu forumowy jeden, nie ścigaj po forach moich znajomych!

problem w tym że ja wiem że ty nigdy nie kończysz...

użytkownik usunięty
vulthoom

ona jest nienormalna - nie myślałam że będzie ci pisać po forach, myślałam że ma więcej rozumku, a jednak nieee

chodź stąd - bo nas zamęczy tylko...

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

bo chodzisz akurat za osobą która mi pisze na blogu, nie dręcz go!

izolatka - tak faktycznie dobre miejsce dla ciebie.

_Jacinda_

http://infekcja.filmweb.pl/ co prawda to nie jest szpital psychiatryczny, ale szpital i horror :)

_Jacinda_

Bardzo fajny jest Madhouse polecam i wyspa tajemnic :):)

ocenił(a) film na 9
_Jacinda_

Polecam oddział (2010), akcja rozgrywa się w szpitalu psychiatrycznym, recenzje na temat tego filmu nie są najlepsze, ale moim zdaniem jest bardzo przyjemnym horrorem :)