Dom na końcu ulicy

House at the End of the Street
2012
6,0 39 tys. ocen
6,0 10 1 38660
4,8 10 krytyków
Dom na końcu ulicy
powrót do forum filmu Dom na końcu ulicy

Czy tylko ja chcę to obejrzeć wyłącznie ze względu na nią? ; ).

ocenił(a) film na 5
MademoiselleDrama

Nie tylko Ty :)

ocenił(a) film na 5
MademoiselleDrama

Nie, nie tylko Ty :). Jak zresztą widać, bo Pauleta była tu pierwsza.

ocenił(a) film na 5
Agie

był

ocenił(a) film na 5
Pauleta

Ojj wielkie sorki :). Widać jestem ignorantką, która nawet zapomina sprawdzić czyjąś płeć na profilu. Hehe.

ocenił(a) film na 5
Agie

nie ma sprawy, nie Ty pierwsza to mylisz :]

MademoiselleDrama

Nie. xD Ja również zobaczę ten film dla Lawrence w obsadzie, chociaż za horrorami nie przepadam. :)

ocenił(a) film na 7
MademoiselleDrama

To ja również dopisuję się do grupy chcącej obejrzeć ten film ze względu na Jennifer (i jej kusą podkoszulkę;)

VisitorQ

Haha, no fakt, wydaje się wyglądać w trailerze i na plakacie bardzo pociągająco.

I ogólnie przyłączam się do @WhiteOleander95 - nie przepadam za horrorami, staram się nie oglądać (a na pewno nie sama, no chyba że chodzi o Supernatural <3, ale to mało straszna produkcja ; )), ale dla Jennifer się 'poświęcę'.

ocenił(a) film na 7
MademoiselleDrama

właściwie nawet jakby akcja działa się na Alasce i Jennifer była cały czas ubrana po samą szyję to tez bym obejrzał bo to genialna aktorka, zresztą nieważne, przecież ja i tak oglądam wszystko w czym gra Jenn.

MademoiselleDrama

Lubie ją ale film oglądne ze wzgledu na Maxa. Wkońcu film z jego udziałem gdzie nie ma 11 lat :)!

MademoiselleDrama

Jestem kolejny :).

MademoiselleDrama

Swoją drogą jestem zdania, że fakt, iż Jennifer przyjęła tę rolę może przemawiać za tym, że będzie to całkiem dobry film. Nawet jeżeli nie dobry horror (mało straszny, skupiony raczej na bu! znienacka i klimatycznej muzyce) to chociaż ogólnie przyjemny w odbiorze. Jeżeli się okaże być dobrym, strasznym horrorem, to tym lepiej. No cóż, jeszcze parę miesięcy czekania i się przekonamy na własne oczy i uszy ; ).

MademoiselleDrama

Ja też specjalne dla Jennifer, bo nie szczególnie przepadam za horrorami - kilka widziałam, ale to to wyjątki, tak jak w tym przypadku. No i zgadzam się z Mademoisel - fakt, że ona przyjęła tę rolę, daje mi małą gwarancję, że się nie zawiodę. :) Po zwiastunie zapowiada się nawet ciekawie. Teraz byle do września.

MademoiselleDrama

Jenny, ach. http://www.imdb.com/media/rm1674619392/nm2225369

użytkownik usunięty
MademoiselleDrama

Przepiękne zdjęcie ;)

ehhh szkoda że jedynie na ekranie ;)

ocenił(a) film na 7
MademoiselleDrama

Ja też :)

MademoiselleDrama

Uwielbiam Jennifer :) ;*

ocenił(a) film na 5
MademoiselleDrama

nie tylko ty . Po przeczytaniu książki Igrzyska śmierci pokochałem postać Katniss. Po oglądnięciu filmu stwierdzam iż idealnie odtworzyła te role a do tego świetnie zagrała jeszcze w x-men pierwsza klasa i do szpiku kościu ;) Jest Świetna i zasługuje na miejsce w pierwszej 10 :) ale to moje zdanie .:)

theszymonfilipiak

Do szpiku kości też bardzo lubię. Pozostałe filmy nie zrobiły na mnie aż takiego wrażenia, nie miały tak intensywnych postaci, ale też je oceniałam dość wysoko.
Nie mam swojego prywatnego rankingu top aktorów i aktorek, do tego nie zawsze umiem ocenić czyjeś aktorstwo, ale Lawrence ma coś w sobie, że "kupuję" jej role. Szczególnie, gdy właśnie gra takie "twarde" postacie, o silnych i wyrazistych charakterach.

ocenił(a) film na 5
theszymonfilipiak

w pierwszej 10 wszystkich aktorek, o to Ci chodzi? Z całym uznaniem dla niej, jest dobra, ale na TOP 10 na pewno nie zasługuje, jeszcze za wcześnie

ocenił(a) film na 6
MademoiselleDrama

dołączam się, Jennifer przyciąga uwagę < 3

ocenił(a) film na 5
MademoiselleDrama

Jest nas więcej :)

ocenił(a) film na 5
MademoiselleDrama

Ej a ktos może mi powiedziec czy to jest horror o... Zabójcach? Duchach? Zombie xd?

theszymonfilipiak

No opis i trailer w sumie wskazują na to, że o psychopatce, która popełniła morderstwa w tytułowym domu. Ale pewnie koniec końców historia będzie bardziej pokręcona ; P.

Btw, no i właśnie tu wychodzi ten kredyt zaufania wobec Lawrence - nie wiem o czym film, ale ona tam gra, więc obejrzę ; D.

ocenił(a) film na 7
MademoiselleDrama

Nie tylko ty :P kocham horrory a jeszcze z Jennifer w obsadzie asdfghjkl nie moge sie doczekac !

MademoiselleDrama

Pójdę zobaczyć, jak bulbasek sobie poradził z tą rolą.:>

ocenił(a) film na 6
MademoiselleDrama

taka prawda :P