Dom na końcu ulicy

House at the End of the Street
2012
6,0 39 tys. ocen
6,0 10 1 38660
4,8 10 krytyków
Dom na końcu ulicy
powrót do forum filmu Dom na końcu ulicy

Fabula kiepska.. zupelnie naciaganie.. tak jakby ktos na biezaco ukladal scenariusz i na sile wciskal jakies motywy myslac, ze beda atrakcyjne. Niczym nie przyciagnal uwagi ten film...
Dodatkowo: fatalna gra aktorska, nijaka wrecz. Film jest taki biedny, ze az nie chce mi sie wiecej pisac na ten temat.
...Takie moje zdanie.

qzka

zgadzam się, film wlecze się jak flaki z olejem, jakis romans między nastolatkami a nie thiller, mnóstwo dłużyzn, zero klimatu, nie wiem moze potem sie rozkrecił, ale ja wyłączyłam w połowie

ocenił(a) film na 8
milenasy

A ja się kompletnie nie zgadzam. Poza tym jak ktoś obejrzał pół filmu to nie ma prawa się wypowiadać na temat całości. Film zdecydowanie dobry. Nawet bardzo dobry. Gra aktorska dobra, szczególnie aktor, który grał Ryana.

Vidic17

Ten film jest tak beznadziejny i nudny, że z trudem można wytrzymać do końca. Przed obejrzeniem filmu powinni wyświetlać ostrzeżenie "Tylko dla nastolatków"

ocenił(a) film na 8
dZejk_filmweb

Nie jestem nastolatkiem, a jakoś przyjemnie mi się oglądało ten film. Nudy też nie odczułem. Gdzieś ktoś kiedyś napisał, że na filmwebie ludzie, którzy krytykują film przeważnie mają ukryte oceny filmów w swoim profilu. I jak widać to się sprawdza.