Dom na końcu ulicy

House at the End of the Street
2012
6,0 39 tys. ocen
6,0 10 1 38660
4,8 10 krytyków
Dom na końcu ulicy
powrót do forum filmu Dom na końcu ulicy

Doskonały film. Uwielbiam te klimaciki. Daje hot 10 i dodaje do ulubionych. Polecam na prawdę dobre kino. Gra aktorska bez zarzutu.

ocenił(a) film na 3
sebastiannycz

Absolutnie się nie zgadzam.Film fatalny.Nudny jak flaki z olejem...Po pół godzinie szukałem sobie jakiegoś zajęcia i już wybierałem się pielić ogródek.Na pewno nie zmarnowałbym czasu.To totalny gniot.Przewidywalny ,schematyczny do bólu.Gra aktorska to jakaś kpina.Szkoda mi Elisabeth Shue ,że gra w takich koszmarkach.Pełno błędów i luk w fabule.Absurd goni absurd.Scenarzysta chyba wziął kasę i uciekł.Film bez klimatu i naprawdę nie wiem co tu można uwielbiać.Gra głównej bohaterki to jakieś nieporozumienie...i ta pani jest tak wysoko w rankingu na Filmwebie??!!!Zgroza!!!!Jak można to coś nazywać "super thrillerem" ??Dla mnie "super thrillerem" jest np."Milczenie owiec", nie ten nudny i przydługi gniot. ODRADZAM.Strata czasu.

ocenił(a) film na 10
kuziu6

To jest twoje zdanie i wolno ci. Pozdrawiam

kuziu6

Z ust mi to wyjałes, jak pisałam w innym watku o tym filmie, nudny do bólu.ani straszny ani ciekawy ani mądry...Szkoda popołudnia czy tez wiezoru na takie kino

ocenił(a) film na 7
kuziu6

Ja się z tobą nie zgodzę bo jak dla mnie film był dobry i mógł zaskoczyć widza. A co do aktorów to spisali się bardzo dobrze. Ale co do jednego się zgodzę, milczenie owiec wymiata:)

ocenił(a) film na 1
kuziu6

3 to i tak dużo.Jestes nadwyraz wyrozumiały

ocenił(a) film na 3
Zodiak

Masz rację.Miałem chyba chwilę słabości i znacznie zawyżyłem ocenę tej szmiry.

ocenił(a) film na 4
sebastiannycz

bardzo słaby film. obejrzałem go do końca tylko ze względu na Jennifer Lawrence która jest nieziemska <3
Końcówka była beznadziejna, matka która dostała nożem i traci przytomność nagle w cudowny sposób ożywia hahaha, a ten psychol dostaje kilka postrzałów + cios młotkiem ale nie umiera... szkoda ze tego psa nie ożywili jeszcze. słabizna, mam nadzieje ze Lawrence nie bedzie już nigdy grac w takich badziewnych produkcjach
daje aż 4 tylko dlatego że gra tam Lawrence

ocenił(a) film na 10
PanKierownik

Dziękuje za wypowiedz . Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
PanKierownik

film nie jest zły, ale przy koncówce już myslalem ze cale miasto, jeden po drugim zaczną przychodzic do tego domu, po czym kazdy dostalby cios nozem.. w koncu Ryan zapełniłby cały dom ciałami... ale ostatnia scena była bardzo dobra moim zdaniem

ocenił(a) film na 7
sebastiannycz

widzę, że zdania są podzielone. mimo to nadal mam ochotę obejrzeć. mam tylko nadzieję, że film ten ma w sobie coś inteligentnego i nie ocieka krwią.

ocenił(a) film na 10
kasiap99

Polecam to tylko moje zdanie.

ocenił(a) film na 7
sebastiannycz

rzeczywiście film spoko, dzięki za rade. :)

ocenił(a) film na 7
sebastiannycz

Film słaby ale Jennifer jak zwykle genialna.Dzięki niej wystawiam 7/10.