Doskonały film. Uwielbiam te klimaciki. Daje hot 10 i dodaje do ulubionych. Polecam na prawdę dobre kino. Gra aktorska bez zarzutu.
Absolutnie się nie zgadzam.Film fatalny.Nudny jak flaki z olejem...Po pół godzinie szukałem sobie jakiegoś zajęcia i już wybierałem się pielić ogródek.Na pewno nie zmarnowałbym czasu.To totalny gniot.Przewidywalny ,schematyczny do bólu.Gra aktorska to jakaś kpina.Szkoda mi Elisabeth Shue ,że gra w takich koszmarkach.Pełno błędów i luk w fabule.Absurd goni absurd.Scenarzysta chyba wziął kasę i uciekł.Film bez klimatu i naprawdę nie wiem co tu można uwielbiać.Gra głównej bohaterki to jakieś nieporozumienie...i ta pani jest tak wysoko w rankingu na Filmwebie??!!!Zgroza!!!!Jak można to coś nazywać "super thrillerem" ??Dla mnie "super thrillerem" jest np."Milczenie owiec", nie ten nudny i przydługi gniot. ODRADZAM.Strata czasu.
Z ust mi to wyjałes, jak pisałam w innym watku o tym filmie, nudny do bólu.ani straszny ani ciekawy ani mądry...Szkoda popołudnia czy tez wiezoru na takie kino
Ja się z tobą nie zgodzę bo jak dla mnie film był dobry i mógł zaskoczyć widza. A co do aktorów to spisali się bardzo dobrze. Ale co do jednego się zgodzę, milczenie owiec wymiata:)
bardzo słaby film. obejrzałem go do końca tylko ze względu na Jennifer Lawrence która jest nieziemska <3
Końcówka była beznadziejna, matka która dostała nożem i traci przytomność nagle w cudowny sposób ożywia hahaha, a ten psychol dostaje kilka postrzałów + cios młotkiem ale nie umiera... szkoda ze tego psa nie ożywili jeszcze. słabizna, mam nadzieje ze Lawrence nie bedzie już nigdy grac w takich badziewnych produkcjach
daje aż 4 tylko dlatego że gra tam Lawrence
film nie jest zły, ale przy koncówce już myslalem ze cale miasto, jeden po drugim zaczną przychodzic do tego domu, po czym kazdy dostalby cios nozem.. w koncu Ryan zapełniłby cały dom ciałami... ale ostatnia scena była bardzo dobra moim zdaniem
widzę, że zdania są podzielone. mimo to nadal mam ochotę obejrzeć. mam tylko nadzieję, że film ten ma w sobie coś inteligentnego i nie ocieka krwią.