dla mnie na równi z LAST HOUSE ON THE LEFT dobre aktorstwo jak zykle Dawid Hees mistrzostwo świata facet jest stworzony do tego typu postaci szkoda że potem reżyserzy nie wykorzystali jego potencjału ,ładne aktorki, klimat końca lat 70. Jedyny minus zakonczenie troche naciągane ale i tak ode mnie mocna 8
Ten facet w "The House On The Edge Of The Park" i w "The Last House On The Left" grał tak przekonująco, aż się wydaje że on wogóle nie grał tylko taki jest :) W każdym bądź razie zakładam że jest to jednak kunszt aktorski i za to mu wielkie brawa :)
Jeśli chodzi o ocenę dla mnie 7/10. Aktorstwo pozostałej obsady odstaje od przekozackiego Davida Hessa. Na minus jeszcze wrzucę niektóre wątki fabularne w tymzakończenie. Generalnie ciężko ogląda się takie filmy. Bardziej wrażliwi po takim seansie będą go śnić po nocach z powodu masakrycznie realistycznego sposobu pokazania przemocy. Jednym zdaniem: siada na psyche, podobnie jak "The Last House On The Left" w orginale, bo remake pod tym względem sporo ustępuje oryginałowi.
Dzięki za info o "Autostop". Znalazłem, obejrzałem i oceniłem. Bardzo dobry, na pewno lepszy od "The Last House On The Left". Również brutalny i wulgarny, ale doprawiony czarnym humorem oraz rewelacyjną muzyką Ennio Moriccone. Ponownie świetny David Hess, ale chyba jeszcze lepszy Franco Nero.