Co ludzią się podoba w tym filmie? Nie widziałem dawno takiego badziewia? Nudny, nudny i jeszcz raz nudny.
Zgadzam się w 100%,dla mnie i mojej żony był nudny jak cholera,nie ma się nawet co rozpisywać,po prostu nudny.
Jak się człowiek nie potrafi rozpisywać to już jego problem, ale najczęściej związany z ptasim móżdżkiem. Film jest naprawdę niezły i fajnie wpływa na nastrój (mojej żony też). Do takich filmów trzeba dorosnąć i przestać słuchać Birtney Spears (nie wiem czy dobrze napisałem).
...to trzeba było sobie obejżeć Godzillę, Zabójczą Broń lub inny nie nudny film, może Marsjanie Atakują ... :)
Bardzo przyjemny romantyczny film.
A co fabula za trudna dla waszych malych mozdzkow? :P nastepnym razem nie wybierajcie takich "trudnych" filmow, bo wtedy kazdy jest głupi i badziewiasty, kiedy nie mozecie go skumac.
hehe napewno film ten nie nalezy do ambitnych i jakis strasznie trudnych, niektorzy poprostu uwielbija romanse ,ale ten jest cholernie nudny.....nie polecam (chcecie cos ambitnego polecam np. Zycie ukryte w slowach)
Pozdro:)
zgadzam się strasznie nudny, nawet obsada nie pomogła. Doskonały to on jest ale do zaśnięcia ;-), nie wzruszył mnie ani przez moment, nie polecam, strata czasu...........
Lepszej opinii o tym filmie nie przeczytałam: Doskonały (...) do zaśnięcia ;) Gratuluję zwięzłości wypowiedzi, pozdrawiam!
A mi się podobał. Bardzo dobry film. Nawet mój chłopak płakał, a go bardzo trudno wzruszyć:P A zresztą - każdy ma innego gusta, każdemu podoba sie coś innego, więc nie rzucajmy się sobie do gardeł:)
Coż, może nie jest to film powalający ale też nie jest to na pewno "badziewie". Do tego filmu trzeba dorosnąc (niestety) i ktos o mentalosci "przedszkolaka" nie jest w stanie zrozumiec przeslania zawartego w obrazie. Jak nie ma ulicznych strzelanin, hektolitrow krwi i golych cyckow to rzeczywiscie "nuda" (sic!), gratuluje otwartego umyslu ;)
Chyba nie chodzi tu o to, aby pokazać, jacy to głupi są ludzie, którym ten film nie przypadł do gustu lub jacy to niedojrzali są ci, którym się eni spodobał. Uwagi w stylu "jesteś za młody". "niedojrzały", "ptasimóżdżek" świadczą o niskim doprawdy poziomie. A film może i romantyczny, ale mało poruszający. Dla tych, któych moja wypowiedź wyda się zbyt radykalna, dodam, że jestem niedojrzały i wzrusza mnie maszerująca prze Hokkaido Godzilla :)
Wydaje mi się, że odbieranie tego filmu zależy: po pierwsze od charakteru, po drugie od nastroju, w jakim się znajdujemy. Mi bardzo się spodobał, chociaz muszę przyznać, że jest dość melancholijny. Ale jednak inny niż inne :)
Widze,ze tu kazdy ponad kazdym chce byc i kazdy slowami chce przebic drugiego,zabawnie. ;D Mi sie podobał,tyle powiem,a jak sie komus nie podobal-trudno. Nie wiem czy trzeba dorosnac,czy cokolwiek.
Dla mnie film nie jest nudny, jest niesamowity, świetny pomysł z ta skrzynka, niektore sytuacje naprawde daja do myslenia i sa trudne do wyjasnienia (w koncu to fantasy). Film mowi o prawdziwej i chyba jedynej milosci Kate. Daje 9/10
Może poprostu nie zrozumiałeś filmu mi piszesz że był bardzo nudny...Tak też moze być bo film jest niezły...:/
Można przecież zrozumieć film i określić go jako nudny, to nie ma nic do rzeczy... strasznie przeciągany i przewidywalny, w połowie filmu myślałem że reżyser już nie ma pomysłu jak ciągnąć dalej te flaki z olejem... ode mnie 4/10 , spodziewałem się czegoś lepszego (chociażby ze względu na obsadę)
Dla mnie filmik był bardzo przyjemny. To fakt, że był dość przewidywalny, ale czasem dobrze usiąść sobie w fotelu i obejrzeć coś miłego, co skłania do refleksji nad czasem. Nie warto pisać czy ktoś musi dorosnąć do tego filmu, tylko (jak tu już ktoś napisał) ważny jest nastrój, moment życia w którym się znajdujemy, to co już w życiu przeszliśmy...
Moim zdaniem film ten jest godny uwagi i obejrzenia a wszystkim znudzonym i zniesmaczonym życzę by czym prędzej obejrzeli coś co im się spodoba :)