W sumie to moglabym napisać tu bardzo duzo bo to wspaniały film tylko musi on trafić na odpowiednią publiczność tak jak wybierano aktorów do tego filmu. Ciekawe nie przepadam za fantastyka ale to co zrobiono właśnie z tym filmem jest cudowne, wreszcie coś innego. Myśle sobie dlaczego tak mnie wzruszył moze dlatego że jestem bardzo uczuciowa, i zawsze staram sie wczuć w klimat jaki panuje w filmie, poprotu inaczej nie umiem. To wlasnie ta wyobraznia sprawia ze czasami chcialo by sie przeżyc cos takiego wyjatkowego. Dla mnie Film przybral na wartości po jego obejzeniu, teraz to nie jest tylko Dom nad jeziorem . Ogromnie sie ciesze ze powstał bo jest naprawde nie liczne grono takich filmow, ktore by zapadły w pamięc tak - BARDZO.
(przykro i nie przyjemnie jest mi w momencie kiedy czytam opisy typu DNO) I mam nadzieje ze inne osoby ktore bedą mialy ochote go obejżec nie będa sie tym sugerowac bo np. mi sie on bardzo spodobał )....Płakałam na nim jak bóbr kto wie dlaczego moze nie jedna osoba jeszcze zrozumie. :)
Na szczęscie wszyscy mamy inny gust, to podnosi na duchu :)
film jest rewelacyjny jak zwykle oceniam filmy na 5-7/10 to ten zasluguje na 9/10 juz dawno nie widzialem tak dobrego filmu POZDRAWIAM i POLECAM ogladac w ciemno