zjawiskowy scenariusz, oryginalna historia opowiedziana w niezwykły, wyjątkowy sposób...
Hm nie taka oryginalna ta historia;)) Co prawda film mi sie bardzo podobal, ale przypominal mi film czestotliwosc;)) ten ogladalam dawno ale podobny troche, przynajmniej w jednym ;)
No chyba musze sie zgodzic z autorem recenzji [mowie o dziale recenzje ;)]... Film bardzo bardzo bardzo mi sie podobal, ale trzeba przyznac ze ma braki w scenaruiszu, pare spraw niewyjasnionych [np jakim cudem pies nazwany przez Kate reaguje kiedy Alex go wola, albo skrzynka na listy dziwnie przekazujaca wiedomosci, etc...] Mimo to film ma swoj urok i to ogromny :)
Jednym slowem dla milosci nie ma przeszkod :)
Polecam!
TEZ ogladalam ten film , ale w samolocie i nie mam go na plycie.A bardzo zaiteresowal mnie w tym filmie motyw o ksiazce ! czy mogibyscie mi sprawdzic jaki byl tytul tej ksazki?
Zależy o którą książkę Ci chodzi...
Pierwsza to "Zbrodnia i Kara" Dostojewskiego (pokazana w momencie gdy Kate z matką siedzą na placu tuż przed wypadkiem na początku filmu).
Druga książka to "Perswazja" Jane Austen (Alex znajduje ją na peronie, kiedy pierwszy raz widzi Kate w roku 2004).
PS. Film bardzo fajny. :)