Dom nad jeziorem

The Lake House
2006
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122361
5,9 14 krytyków
Dom nad jeziorem
powrót do forum filmu Dom nad jeziorem

super

ocenił(a) film na 8

prześwietny film ! niestety nie polecam dla pacanów którzy oglądają takie filmy jak american pie ! bardzo polecam osobom którzy mają większy mózg niż zakrętka od pepsi ! pozdrowienia dla keanu

Mr_T

ja oglądam American Pie ale takżę lubie filmy typu SZkoła uczuć , Pamientnik ( szczególnie to 1 ), i zamierzam sięgnąć po ten film !

ocenił(a) film na 10
Mr_T

troche przegiełaś, ja naprzykład oglądałem american pie i uwarzam że to śmiesznie zakręcona komedia dom nad jeziorem też oglądałem i uważam go za jeden z najlepszych jakie w życiu widziałem. czasmi warto sobie obejżeć taką głupkowatą komedie żeby sie odstresować nie powinnaś odrazu jechać od pacanów a o tym mózgu to już nie wspomne

ocenił(a) film na 8
maczos369

kolego,tyroche zes przesadzil bo ja uwaam "American Pie" za swietna komedie a "Dom nad jeziorem" dodałem do ulubionych wiec.....co..wedlug ciebe ejstem chyba połpacanem tak??

ocenił(a) film na 8
damek1690

chodzi mi o to że niektórzy oglądają tylko filmy takiego typu jak takie filmy jak (borat,włatcy móch,american pie ) itd. i napewno takiej osobie nie podobał by sie film dom nad jeziorem .

ocenił(a) film na 10
Mr_T

no patrz, oglądam wszystkie te filmy które wymieniłaś w nawiasie i bardzo je lubie a mimo wszystko uwazam że dom nad jeziorem to najlepszy film jaki w życiu widziałem