Móglby mi ktos wytlumaczyc ? Przeciez ta kobieta nie zyła , a dziwie sie ze tego zombiaka przy zyciu pozostawialy zywe ofiary
7/10
Zakończenie jest bardzo różnie interpretowane. Tak naprawdę ja też nie wiem co dokładnie ono symbolizuje, ale właśnie jego tajemniczość, grobowo- smutny klimat, a zarazem oryginalność sprawia, że jest to, moim zdaniem, jeden z najlepszych "THE ENDÓW" w historii kina grozy.
UWAGA TERAZ BĘDZIE SPOILER :)
Niektórzy twierdzą, że ostatnia scena z aktorami pokazuje ni mniej ni więcej jak to, że Bob dołączył do szacownej rodziny Freudstein'ów i też stał się duchem jak May i Mary, których przecież nikt nie widział oprócz samego Bob'a. Może ta teoria jest dobra, ale dalej nie wiadomo o co chodziło z płaczem dziecka (w kilku scenach) i tym tekstem na końcu filmu.
Daruj sobie buraczyno , napisz ty geniuszu jak interpretujesz zakonczenie tego filmu , jesli chociaz go ogladales
'hahaahah nie wie nie wiem co osiołowaty baran a uwaza się za tsakiego medrac głupek burakowany '
- no comments
Co do zakonczenia to w sumie sie zgadzam z osoba 2 posty powyzej , a co do placzu to maniakalny doktorek Freidstein pewnie molestowal swoje dzieciaki i z tad ten placz.
ogolnie dosc tajemnicze zakonczenie