Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98669
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Jak dostają przeciętny horrorek gdzie rodzinka wprowadza się do nawiedzonego domu to źle jak
grupa nastolatków jedzie na biwak a tam rzeźnik zaczyna ich mordować to źle, a tu kurna jeden z
najlepszych horrorów jakie widziałem i dodatkowo był napchany humorem oraz czarnym
humorem a wychodzi ocena 5,6. Fabuła jest tak orginalna i dobra że spokojnie mogę porównać ją
do Ringu.
Nie mam pojęcia czemu według większości ten film to gniot.

ocenił(a) film na 9
AnthonyCole

myślę, że za parę lat ten film będzie klasykiem jak np. Krzyk

ocenił(a) film na 10
extranick

Mam nadzieję bo ten film to jeden z najlepszych horrorów jakie oglądałem

ocenił(a) film na 7
AnthonyCole

zgadzam się bardzo dobry horror jeden z lepszych który powstał w przeciągu parunastu lat . Do samego końca nie wiedziałem o co chodzi a tam bum, Wielcy Przedwieczni i rozłożony totalnie byłem :D

ocenił(a) film na 7
AnthonyCole

Świetny film, nieźle się uśmiałam. Z początku myślę sobie "O! Wreszcie jakiś slasher gdzie dialogi nawet nawet, świetny film wybrałam". Nie wiedziałam, że tak bardzo :D

SPOILER---------------------
Najbardziej rozbawiły mnie sceny, gdzie wszystkie potworki opuszczały windy. Zombie siedziały i jadły - nagle "dzyń", nowa dostawa potworów. Uśmiech pojawił się też na widok "wyczekiwanego" Wodnika ;)

Powiem, że film, jakiego do tej pory nie było. Nie wiadomo czego się spodziewać i nie jest to też film z rodzaju Scarie Movie 15 ;)

ocenił(a) film na 10
AnthonyCole

Brawo panowie, w końcu ktoś kto zrozumiał prawdziwy sens tego filmu. U mnie również jeden z najlepszych horrorów jakie widziałem. ;)
Poważnie, mam już dość wypowiedzi typu: "Głupi film bo nie zrozumiałem o co chodzi", albo "Gunvo 0 oryginalności".
Skąd się bierze tyle debili? Jak dostają coś bardziej skomplikowanego niż kolejny oklepany 100 razy schemat to nie wiedzą co się dzieje i dają złą ocenę bo zwyczajnie film ich przerasta.
Mam nadzieję, że po prostu średnia wieku na tym portalu to 12-14 lat bo jeśli jest inaczej to obawiam się o przyszłość naszego narodu....

ocenił(a) film na 8
DeGreZet

Ano, ogrom niezrozumienia tego filmu jest o tyle zadziwiający, że przecież nie jest on jakoś przesadnie trudny. Wszystko jest bardzo czytelne, tylko trzeba patrzeć na ekran a nie na poduszkę w oczekiwaniu na chwile grozy :D.