Osobiście nie jestem fanem filmów grozy choć kilka udało mi się w swoim życiu zobaczyć .
Natomiast ten film nie nadaje się do wpasowania w schemat horroru i chyba dlatego tak
świetnie się bawiłem. Większość ludzi ewidentnie nastawia się na horror i pod tym katem
próbuje go oceniać, a to, proszę Was, największy błąd jaki możecie popełnić. Groteska
"strasznego" filmu jaką możecie zaserwować sobie tym obrazem jest po prostu bezcenna.
Wyluzujcie i dobrze się bawcie. Polecam zarówno dla tych, którzy uwielbiają horrory i dla
tych, którzy za nimi nie przepadają. I właśnie dlatego jest to zdecydowanie pozycja must see
;)
Jak zobaczyłam zwiastun tego filmu i pobieżnie przejrzałam internet, od razu go odrzuciałam, bo nie miałam ochoty na kolejny głupi i przewidywalny film o grupie nastolatków w lesie. Dopiero wysoka ocena w ''Co jest grane'' spowodowała, że się nim zainteresowałam i chociaz wiedziałam, jak jest zamysł tego filmu, to nie nastawiałam się na nic szczególnego, żeby się nie rozczarować :) Nie rozczarowałam się, a wręcz przeciwnie :)