Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98669
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Ten film utwierdza tylko w przekonaniu, że 90% amerykańskich horrorów XXI wieku to kicz. 1/10

ocenił(a) film na 9
KopsonKrk

Ten komentarz utwierdza w przekonaniu, że wśród widzów w XXI wieku jest wielu idiotów.

ocenił(a) film na 2
extranick

Aha, jestem idiotą bo nie podoba mi się film ? Wybacz ale dla mnie to jest prędzej komedia niż horror. Tylko się dowiedziałem podczas filmu że oni to kamerują to myślałem że zemdleje... Jak można wymyślić taki scenariusz i podpisać go horror...

ocenił(a) film na 9
KopsonKrk

to jest pastisz, miał elementy horroru i komedi, taka parodia slasherów lub nawet oddanie im hołdu, jeśli dałeś mu 1, to albo go nie zrozumiałeś albo nie jesteś w stanie docenić jego zalet. Poczytaj sobie inne tematy lub recenzje, je przychylne, to może zrozumiesz zamysł tego filmu ;)

ocenił(a) film na 5
KopsonKrk

obejrzyj sobie np "masakre w wozie kempinowym" al o "furonetke" wtedy podniesiesz od razu ocene do 5 i przeprosisz twierdzac, ze nic gorszego nie widziales, bardziej badziewnych filmow dziesiatki moge wymienic i porownujac je do :"domku.." niesprawiedliwym (pomijajac same gusta, bo inne rzeczy tez wplywaja na chodzby +1) bedzie danie mu 1

ocenił(a) film na 10
KopsonKrk

http://www.rottentomatoes.com/m/the_cabin_in_the_woods/
Jak obejrzałeś oceny z kraju, w którym nie żyje tylu imbecyli co tutaj to możesz umżeć. ;)