Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98669
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Film zaczyna sie ciekawie,ale pozniej momenty z potworami,jakimis smokami,wielkimi
zmutowanymi nietoperzami wywyołuja zdziwnienie,niesmak. A moglby byc ciekawy film

ocenił(a) film na 9
rybik1986

chyba go nie zrozumiałeś...

extranick

Zrozumialem,ale spodziewałem sie horroru,a ten film bardzo malo horroru w sobie.Niestety Moja opinia.Przystaje za innymi gatunkami filmu

ocenił(a) film na 9
rybik1986

jak nie lubisz horrorów, to nic dziwnego, bo to taki film dla fanów tego gatunku

extranick

to moze polecisz jakis dobry horror?

ocenił(a) film na 9
rybik1986

cieżko polecić, bo jakoś dużo nie widziałem i nie wiem, co lubisz. Tak na szybko, to 1408, Blair Witch Project, Mgła, Krzyk, Piła. A o zombie to Świt żywych trupów.

extranick

wszystkie ogladałem,no trudno ... moze trafie na cos fajnego nieldugo i w moim guscie.A poki co właczam kolejne filmy,poki co nie horrory bo nic nie znalazłem ale jakies melodramaty.

ocenił(a) film na 10
rybik1986

Jak chcesz jakiś straszny horror to polecam: "Egzorcysta" "Omen" "Lśnienie" "Shutter" a jak chcesz coś najnowszego to może "Evil Dead" z tego roku.

ocenił(a) film na 5
rybik1986

zgoda. Standardowy horror : grupa lodziezy jedzie nad jezioro, pojawiaja sie zombi czy inne mutanty, przezywa para,albo glowna bohaterka. Tutaj chcieli to podkrecic i wyszedl totalnie debilny film, co oni chcieli polaczyc wrong turn z cube.
Ponizej ktos napisal ze polaczki nie zrozumieli, nie chcialo mi sie czytac calej rozpiski i komentarzy bo duzo tego, ja ogladam duzo filmow, i sporo horrorow i dawno takiej glupoty nie ogladalem, 5 za to ze do 50 min calkiem niezle trzymal w napieciu, i nie byl taki glupawy jak pozniej

ocenił(a) film na 9
piotrekn333

przecież ten film rozwala cały system (a właściwie nadaje mu sens) horrorów o głupich nastolatkach. Masa powiązań z klasycznymi horrorami, zaskakujący bieg wydarzeń i miażdżąca część od wydarzeń z otwarciem wind. Wg mnie ten film to nawet przełomowy moment w historii horroru. Każdy kto lubi horrory musi obejrzeć ten film i nie rozumiem jak on może się nie podobać ;)

extranick

Normalnie.Jest do bani i tyle.Zmarnowany czas!!A horrory uwielbiam i od 30 lat oglądałem chyba wszystko co znane ale ten jest dobry do połowy.Przesłanie filmu rozumiem doskonale ale ni w ząb mi nie podeszło i tyle.Film raczej dla wielbicieli PIŁY I CUBE.

ocenił(a) film na 8
piotrekn333

Nikt tuta nie chciał łączyć żadnego Cube z Wrong Turn. To jest pastisz filmów grozy, klasyków horroru! Nie zrozumiałeś jak widać tego filmu ;)

mgR_Lobo

Ja nie wiem ale czy tylko dla mnie ten film nie był pastiszem,parodią czy innym czymś?
Według mnie to horror z zaskakującym zakończeniem

transformers567_fw

gusta i gusciki.Kazdy ma inne spojrzenie na ten film,i inaczej to widzi.

mgR_Lobo

To że się komuś film nie podoba nie znaczy ze go nie rozumie!!Bardziej kwestia jest taka że ten fil to żaden horror i tyle w temacie

piotrekn333

podobne zdanie mam.