Mocno się rozczarowałam kiedy ogładałam ten niby-horror... Początek zapowiada się całkiem ciekawie ... Nagle, ni stąd ni zowąd jacyś ludzie obserwujący grupkę tych przyjaciół...(WTF?) To mi kompletnie nie współgrało jakoś z całością filmu. Przez to uważam, że ten film to jakaś pomyłka... Naprawdę kiepski.
Nie mogę patrzeć na takie komentarze, zamiast pisać WTF, to poczytaj opinie, interpretacje i wszystko stanie się jasne.
Film nie był horrorem tylko chyba najlepszą parodią jaką w życiu widziałem. Mnóstwo odniesień do innych filmów, ciekawe pomysły, zabawa schematami
A to trzeba czytać opinie i interpretacje żeby zrozumieć ten film? Tutaj przecież nie ma nic skomplikowanego i wszystko jest wyjaśnione.
Po tym co widzę na tym forum, to trzeba i najlepiej, żeby jeszcze przed projekcją i po projekcji obsługa kina tłumaczyła o co w chodzi w filmie. xD
Oczywiście, że nie... zwykle.
Za to w niektórych przypadkach, jak widać, ludzie nie potrafią sobie poradzić ze zrozumieniem filmu.
"Początek zapowiada się całkiem ciekawie ... " hahahahahahahaha, skąd się biorą tacy ludzie ;D Pierwsze kilkanaście minut filmu jest maksymalnie schematyczne, a postacie maksymalnie stereotypowe i takie mają być, film doskonale igra z oczekiwaniami widza, natomiast jako całość, to doskonały pastisz współczesnych, schematycznych horrorów. Filmowi "przedwieczni" (czy jak ich tam nazywano), to metafora takich ludzi jak ty - ludzi, którzy oczekują schematu (puszczalska dziewczyna umiera pierwsza, dziewica ostatnia, itd), a kiedy nie dostają tego, czego chcą, to wywołują apokalipsę (w waszym przypadku jest to mieszanie filmu z błotem).
http://w988.wrzuta.pl/audio/6OX2IpqP58I/jaja_se_szmato_robisz - Ale na tym się na pewno nie zawiedziesz.
[Oczywiście ten link nie ma nic wspólnego z twoją wypowiedzią i nie ma na celu cie urazić. XD]
Skoro nie ma nic wspólnego z moją wypowiedzią, w takim razie w jakim celu ten link tutaj zamieściłeś?
Bo tak naprawdę chciałem Ci wysłać ten link:
http://www.e-kwiaty.pl/ekwiaty/images/bo133-xl.jpg