... to śmiałem się przez znaczną część filmu. Horrorem tego nazwać nie można, dostałem natomiast czarną komedię z epickim zakończeniem. Nie będę spoilerował, jeśli ktoś jeszcze nie obejrzał. Głupot w tej produkcji jest co nie miara, ale przynajmniej można się pośmiać. Zamiast niespodziewanych zwrotów akcji, wszędzie potwory, mord, krew i zmasakrowane ciała. Głupoty przez duże G. Zaskakujące zakończenie na duży plus. A te cztery nominacje, to za co były? Prędzej za fabułę i kostiumy, bo strachu w tym filmie nikt nie uraczy. Niestety. Moja ocena 6/10 dziękuję i pozdrawiam.
Daje okejkę.
Trzeba zapoczątkować ruch przeciwko idiotom w branży reklamowej w kinematografii.
Dzięki mojej inicjatywie udało się zmienić gatunek Cabin na komedia i You're Next na Czarna komedia bo polskie reklamy niestety mówią co innego, a nasza widownia gubi się gdy serwuje się im coś bardziej złożonego i oryginalniejszego... :C
A to nie jest tak, że dystrybutor ustala gatunek? Zresztą pamiętam, że ponad rok temu był tu zmieniony gatunek na bodajże horror, pastisz filmowy(?), teraz widzę, że zniknęło.
Było satyra, ale to dlatego, że na tej stroniejest zbyt wielu weryfikatorów ignorantów...
Chodziło mi o to, że tutaj każdy może edytować gatunek, a weryfikator wybiera. Ja dodałem Satyra, a jakiś geniusz to usunął..,..
Kilka linków do prac znanych rencenzentów, w których film bł opisywany jako komedia oraz jakiś wywiad z twórcami.
Może ktoś dał okładkę z jakiegoś wydania dvd, na którym jest po prostu "horror" i tego się bardziej trzymają niż opinii recenzentów. Tak jak mówiłem, władzę przy określaniu gatunku mają chyba bardziej dystrybutorzy.
http://cdn.mos.totalfilm.com/images/n/new-images-from-the-cabin-in-the-woods-994 16-03-470-75.jpg