Według mnie film jest super. Ma pomieszane w sobie różne gatunki, z przewagą czarnej komedii.
Reżyser, jak sam mówił zrobił ten film, żeby ponabijać się z logiki horrorów! Ja oceniam 10/10,
jakie jest wasze zdanie? :)
jest ciekawy bo mieli na niego pomysł, dobrze też zabawia widza ale żeby aż dychę dawać? musiał Ci się strasznie podobać :D
Dla mnie 9/10 -> film jest tak prześmiewczy, genialne podsumowanie całego gatunku. Generalnie odniesienia do klasyków (Evil Dead najmocniej odczuwalny) i do wszystkich gniotów horrorów a takich ostatnio są prawie wszystkie po za drobnymi wyjątkami. A ja uwielbiam tragiczne horrory, od kilku lat z ojcem mamy taką tradycję, że zawsze oglądamy kiepskie horrory bo to najlepsze komedie :) A ten film idealnie podsumował te produkcje :)
film oglądałam już z 5 razy, uwielbiam, mimo, że horror - lekki przyjemny zabawny,nie umiem określić co w nim takie że ciągle wracam do niego
9/10 dawno się tak dobrze nie bawiłem oglądając film. Włączając go myślałem, że będzie to kolejna głupawa masakra w lesie. Tymczasem film okazał się jedną z najlepszych czarnych komedii jakie widziałem. W kilku momentach prawie popłakałem się ze śmiechu.
Rozmowa z Mordecaiem miażdży :)