Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Moim zdaniem pomysł był ciekawy .Schematycznie zrealizowany po części ale i tak dobrze się bawiłem oglądając go.

terron

No polaczki jak to polaczki. Jak krew sie nie leje litrami albo nie zobacza jakiegos idioty puszczjacego baki w strone camery to film jest nic nie warty.
Film ma normale 7 z kawalkiem na imdb i 98% na rottenie. Wiec wszedzie indzie ludzia film sie podobal.
Film bez wad nie byl, ale calkiem dobry, glowna problem to maly budzet ktory czase mocno czuc w ujeciach editing i efektach.

ocenił(a) film na 8
slocik

komu tam na super efektach zależy.Oglądam filmy z lat 80 i i tak robią wrażenie bo mają klimat.

ocenił(a) film na 6
terron

Nie było tak źle, może faktycznie realizacja momentami pozostawiała troche do życzenia, a pewne sceny/momenty mocno naciągane. Film sam w sobie na jakieś 4-5/10 , ale ode mnie +2 do końcowej oceny bo jest to jeden w nielicznych filmów bez "happy end'u" jakie w ostatnim czasie widziałem!

Ileż już było takich slasher'ów gdzie na końcu dwójka studenciaków uciekała cała w krwii, bez kończyn, ale za to żyli długo i szczęśliwie? Rzygać sie chce... A tutaj mamy trudniejsze do przewidzenia zakończenie.