Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

10/10

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie rewelacja. Kupiłam płytę z tym filmem na , której są dodatki. Z tego co tam
mówią te miasto Ambrose zbudowali od podstaw w kilka tygodni. Nie jest to plan filmowy w
studio. Dla mnie niesamowite. Gra aktorska cudowna. Kocham ten film. A co do Anty Fanów
Paris Hilton...Wcale nie grała tak źle. Moim zdaniem aktorką jest całkiem niezłą. Oczywiście
nie w każdym filmie i wgl , ale akurat tutaj jej wyszło.

ocenił(a) film na 7
GunInHand

Zgadzam się z Tobą całkowicie :) Też lubię ten film.

ocenił(a) film na 7
GunInHand

Również się zgadzam. To, że ktoś jest wiecznie uprzedzony do jednej osoby, i tylko z tego powodu wystawia taką a nie inną ocenę to świadczy po prostu o jego inteligencji. Film z ciekawym pomysłem. Chociaż osobiście nie rozumiem jak człowiek, który dostał w serce strzałą, mógł po tak krótkim czasie podnieść się, wrócić do domu a na koniec walczyć. Pomijając to - dobry horror. Interesujący pomysł na motywację bohaterów. Polecam.

ocenił(a) film na 10
Ka10sienka

Istnieje możliwość , że nie dostał jednak w serce , ale gdzieś blisko. xD

ocenił(a) film na 7
GunInHand

no niby tak, ale moim zdaniem po czymś takim człowiek jest niezdolny do walki, gdzie wręcz wygrywa, gdyby nie ta siostra. :D Ale pomijając to jak już mówiłam - film super.

ocenił(a) film na 10
Ka10sienka

w tym masz rację. nie miałby szans , ale moim zdaniem nawet pomijając ten fakt film jest świetny. warty wydać te 30 zł , kupić oryginalną płytę i zobaczyć dodatki ( woskowanie itp ) jak się dowiedziałam , że miasto zostało przez nich zbudowane w zaledwie kilka tygodni. mało rzeczy było robione w filmie komputerowo , bo wytwórnia inaczej nie wypuściłaby filmu.. ^ ^