Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Jest to jeden z ciekawszych horrorów jakie widziałem myślę że spokojnie top 20 wśród horrorów byc moze nawet top 10

ocenił(a) film na 7
misiaczek383

Raczej spokojnie zmiescilby sie w Top 10. Ogladalo mi sie go naprawde spoko, polecam tym ktorzy go jeszcze nie obejrzeli bo naprawde warto.

ocenił(a) film na 7
misiaczek383

zgadzam się,oglądałam go wczoraj i nie żałuje,nie nudziłam się ani minuty,trzyma w napięciu,nawet Paris nieźle wypadła,pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 2
misiaczek383

Taa? Oczywiście. Może być Top 10. Ale nie w kategorii horrorów, tylko komedii. Ja tego filmu strasznym bym nie nazwała. Raczej śmiesznym.

speculation

Jak się nieznasz to sie niewypowiadaj to bardzo dobry horror a śmieszna to jest twoja twarz :P

ocenił(a) film na 2
misiaczek383

moja twarz? a skąd ty to możesz wiedzieć, skoro jej nie widziałeś/widziałaś ?
nie znam się. aha. a ty za to jesteś cenionym na całym świecie krytykiem filmowym. [tylko NIE ZNASZ SIĘ na ortografii]

misiaczek383

Do misiaczka 383-widac ze marne masz pojęcie o horrorach, widac ze jestes mlodym wyjadaczem gratki dla nastolatkow a prawdziwego znaczenia słowa HORROR nie znasz-klasyki tez pewnie sa Ci obce-top10-nie zartuj;]]]] film nie jest zly ale w skali gatunku poprostu znika....

speculation

popieram speculation! bardziej komedia niż horror!

ocenił(a) film na 5
misiaczek383

Film nie straszy,ale nie jest też takim syfem żeby bawić... Ogólnie gdyby nie na siłe upchnięta Paris to film byłby nawet ok...Ogólnie najbardziej raziło mnie to że od początku filmu wiadomo było o co tak naprawde chodzi...No i aktorzy... Ogólnie klimat filmu nawet ok:P Oglądało mi sie za 1 razem nawet całkiem całkiem... No i piękna scena gdzie Paris dostaje jakimś prętem w głowe-pamiętam że nawet niewiele krwi jej sie z mózgu polało,czyli realistycznie zrobili;]
Mimo wszystko i tak nie rozumiem takiej wysokiej oceny na filmweb...

ocenił(a) film na 7
barnaba

Hah... Ej Madzialinka komedią jest wasza dyskusja, gdyz nie rozrozniacie gatunkow filmow, jesli mowicie ze HoW jest komedia. Horror to jedyny gatunek do jakiego powinien zostac zakfalifikowany ten film. I nie wylatywac mi tu z takimi zarcikami!!!:D:D:D:D LoL

dan_

Taaaaa ten film to ani komedia, ani horor. Co jest strasznego w masakrowaniu ciał? Nie polecam jak ktoś chce się bać. raczej jak ktoś chce dostać refluksa. I jeszcze to tego wszystkiego ta Paris Hilton.

ocenił(a) film na 7
wawatondel

Glupoty piszecie. Widac ze jestescie uwzieci na Paris Hilton.. tylko gdyby nie Paris , a Paris tamto, a Paris sramto!!! Nie bronie jej tylko film, a wiekszosc waszych postow to wlasnie krytyka filmu przez ta Hiltonke!!!!! Lepiej zebyscie nie mieli nic do Elishy'i!!!:D:D pzdr [EC RoX]

ocenił(a) film na 1
misiaczek383

Ojojoj. Gniot i kompletne nieporozumienie. Film powinien mieć średnią poniżej 5. Gra aktorów fatalna. Sztywniactwo, zero emocji. Fabuła też nie najlepsza. Strasznie przewidywalny. Obsada nie wiadomo skąd. Jeden z gorszych horrorów jakie widziałam. Nie wyobrażam sobie żeby miał zaistnieć na liście obok "Egzorcysty"...

ocenił(a) film na 7
julia0000

No tak!!! Jak juz skrytykowac to wszystko!! Jesli twoim zdaniem fabula jest slaba to puknij sie w leb a nie wkurwiaj mnie!! Bo piszesz takie glupoty i zajmujesz miejsce tylko, na twoim miejscu moglby stac jakis post napisany z glowa a nie wymysly krasnali!!! pzdr

misiaczek383

film jest zajebisty komu sie nie podoba niech sie nie wypowiada i tyle