Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

wedlug mnie film jest BARDZO DOBRY JEDEN Z MOICH ULUBIONYCH I NIE WSYDZE SIE TEGO POWIEDZIEC JAK CO NIEKTORZY;))
Grala tu Paris Hilton. NO i co z tego nie rozumiem!!?? Kiedys lecial na MTV program o powstawaniu tego filmu... jak wszyscy ja chwalili ze tak sie stara a szczegolnie Elisha. Myslala ze ten film z jej udzialem od razu bedzie do bani ale tak sie nie stalo!!! starania wszystkich aktorow doprowadzily do tego ze rezyser, producenci oraz cala obsada zrobila swietny film z czego straszzznie sie ciesze;)) ja nigdy nie zmienie zdania na temat tego filmu....NEVER;)) przy okazji... muzyka skomponowana jest po prostu rewelacyjnie!!! BRAVO JOHN!!!!;)) rewelacja!!

DKandD26Fan

ty chyba dobrego filmu nie widziałaś. boze dno, dno dno. głośno ziewałam i spałam ziew ziew.

ocenił(a) film na 8
Poisun

A ja popieram MiriamMcDonald ! I nie rozumiem co wy macie do tego fimu .Komuś się może nie podobać - ok , ale żeby od razu nazywać go dnem ? lekka przesada !

Beata_4

Ty chyba jesteś jak macswellhouse. Pojebany do ostatniej kropli. Widziałem zwiastun tego filmu. Aż pies mi zawył. Ten film to bezwątpienia najgorszy horror na świecie...

ocenił(a) film na 10
movie_maniak

nie no sory to była lekka przesada!! skoro nie oglądales tego filmu to nie rozumiem po co tu cokolwiek piszesz..!! trzeba było obejrzec film a nie zwiastun ;)) i na nastepny raz pisz oceny jak obejrzysz film hmmmnn???
dziekuje;))

ocenił(a) film na 3
DKandD26Fan

Zgadzam się z tobą w 100%! en film to istne cudo! A poza tym Chad był świetny!!!

ocenił(a) film na 8
DKandD26Fan

Jak dla mnie to film calkiem niezly. Mocne byly sceny woskowania na zywca :D Nie jest to horroro jakims swiezym pomysle, ale naprawde dobry.