Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Od czasu kiedy zobaczylem moj ulubiony film "zejscie" moge glosno i wyraznie powiedziec, ze ten film jest rownie dobry..! ;] jego wielkim plusem jest ze trzyma w napieciu... Czesto ogladam filmy, gdzie jest wiele morderstw, ale kompletnie nie trzymaja w napieciu... Patrze caly czas beznamietnie na tv i nic nie odczuwam , a tu... :) np. poscig Paris (tak nawiasem mowiac Paris dostala zlota maline za to , ze jest taka osoba jaka jest, a zagrala na prawde bdb! niegorzej od reszty!) byl niesamowity! Swietnie zrobiony... Caly film jest zrobiony perfekcyjnie! Po muzyke, zdjecia, doskonaly pomysl, az po aktorstwo... Na dodatek rewelacyjne efekty. A do tego jeszcze rewelacyjnie sie oglada... Wciaga i jest ciekawy jak to sie wszystko zakonczy ;] a koncowka rowniez rewelacyjna! :D dobry zwrot akcji... A wiec dziekowac i pozdrawiac ;]

ocenił(a) film na 8
wine_bae

oj tak zgadzam sie w 100% mi tez bardzo sie podobal ten film. coprawda nie nalezy do moich ulubionych ale jest godny uwagi i obejrzenia;) <ogolnie nie lubie paris hilton zwlaszcza w horrorach takze szkoda ze nie dali kogos innego tylko ją>ale to nie zmienia faktu ze film jest dbry!!:P pozdrawiam

wine_bae

Ten film można nazwać horrorem, bo grała w nim Paris.
A tak serio bardzo mi się podobał, dość dobrze zapamiętałam fragment na samym końcu jak wracali i policjant powiedział, że rodzina jakaś tam nie miała dwóch, ale trzech synów.