Dobry horror, ciekawa scenografia i muzyka. Akcja filmu też fajna, ogólnie mówiąc spoko film. Ciekawe czy naprawdę nakręcą tą drugą część tego filmu.
podobno tak, tak przynajmniej słyszałem. Tu masz link do forum gdzie o tym słyszałem http://www.filmweb.pl/topic/477202/Dom+woskowych+cia%C5%82+2.html. Może to tylko plotki ale zobaczymy z czasem.
Hehe rzeczywiście ;P ten jeden koleś jeszcze żyje. Chociaż to pewnie tylko plotka, bo z tego co widze to od czasu założenia tematu z tego linku to (od 26 lipca) nic sie nie dzieje ;D
Pozdro ;)
Genialny horror.! Chad Murray spisał się na medla, i Carley też.. po prostu, genialny ;D.!!
nie wypowiem się o PArysi ;D
ale film polecam każdemu.!!
Co do Parysi, to uwielbiam moment jak Vincent rzuca w nią tą dzidą, czy co to tam było ;DD
No i ogólnie film całkiem niezły, ale drugiej części raczej bym nie obejrzała.
Pozdrawiam :)
Ja już nie wierzę powoli że będzie jakakolwiek druga część, no bo gdyby byłyby podjęte jakiekolwiek prace nad drugą częścią to byłoby to już pokazane na chociażby Filmwebie, ale jakoś nic o tym nie piszą. Jedynie na forach ktoś coś tam o tym pisze ale nic więcej. No chyba że dopiero jest tworzony scenariusz a prace dopiero się rozpoczną, to w tedy co innego.
Mnie podobała się również scena, kiedy grana przez nią Page robi Blakowi loda w czasie jazdy samochodem, ponieważ pokazała w niej szczyt swoich aktorskich umiejętności ;-))). Za to Elisha Cuthbert zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, gdyż do tej pory znałem ją przedewszystkim z "Dziewczyny z sąsiedztwa" i uważałem ją za "gwiazdę" pokroju Paris Hilton a okazuje się, że jest bardzo zdolną aktorką - grana przez nią Carly Jones jest najbardziej przekonującą postacią filmu (obok Bo i Vincenta granych Briana van Holta i jej brata Nicka granego przez Chada Micheala Murry'ego)!