Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Dobry horror, ciekawa scenografia i muzyka. Akcja filmu też fajna, ogólnie mówiąc spoko film. Ciekawe czy naprawdę nakręcą tą drugą część tego filmu.

spencer42

A mają nakręcić 2 część ?? Fajnie by było ;D

kiwi7

podobno tak, tak przynajmniej słyszałem. Tu masz link do forum gdzie o tym słyszałem http://www.filmweb.pl/topic/477202/Dom+woskowych+cia%C5%82+2.html. Może to tylko plotki ale zobaczymy z czasem.

spencer42

Hehe rzeczywiście ;P ten jeden koleś jeszcze żyje. Chociaż to pewnie tylko plotka, bo z tego co widze to od czasu założenia tematu z tego linku to (od 26 lipca) nic sie nie dzieje ;D
Pozdro ;)

AboutMe

Genialny horror.! Chad Murray spisał się na medla, i Carley też.. po prostu, genialny ;D.!!
nie wypowiem się o PArysi ;D
ale film polecam każdemu.!!

ocenił(a) film na 4
estrella93RBD

ten film jest boski :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ocenił(a) film na 7
estrella93RBD

Co do Parysi, to uwielbiam moment jak Vincent rzuca w nią tą dzidą, czy co to tam było ;DD
No i ogólnie film całkiem niezły, ale drugiej części raczej bym nie obejrzała.
Pozdrawiam :)

trollkjerring

Ja już nie wierzę powoli że będzie jakakolwiek druga część, no bo gdyby byłyby podjęte jakiekolwiek prace nad drugą częścią to byłoby to już pokazane na chociażby Filmwebie, ale jakoś nic o tym nie piszą. Jedynie na forach ktoś coś tam o tym pisze ale nic więcej. No chyba że dopiero jest tworzony scenariusz a prace dopiero się rozpoczną, to w tedy co innego.

ocenił(a) film na 9
trollkjerring

Mnie podobała się również scena, kiedy grana przez nią Page robi Blakowi loda w czasie jazdy samochodem, ponieważ pokazała w niej szczyt swoich aktorskich umiejętności ;-))). Za to Elisha Cuthbert zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, gdyż do tej pory znałem ją przedewszystkim z "Dziewczyny z sąsiedztwa" i uważałem ją za "gwiazdę" pokroju Paris Hilton a okazuje się, że jest bardzo zdolną aktorką - grana przez nią Carly Jones jest najbardziej przekonującą postacią filmu (obok Bo i Vincenta granych Briana van Holta i jej brata Nicka granego przez Chada Micheala Murry'ego)!