Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Najgorsze było jak jej kawałek palca jej obciął. Albo Jak Paris W głowę ty kijem. Ale filmik Spokos.

ocenił(a) film na 5
PussyCandy

Mnie tam się zabardzo nie podobał...
Ale śmierć Paris była boska... najlepsza scena w filmie...

ocenił(a) film na 5
A_R_

Taaaaak, tylko, że mogli ją na serio ukatrupić, a nie wydawać forsę na manekiny ;-) Mnie też zbytnio film nie porwał: trzymał w napięciu, ale miał kiepską fabułę i "aktorstwo" Paris. 6/10

ocenił(a) film na 10
Ultor

mi sie film podobal :D a co do Paris... to heh miala "idealna" role dla siebie

PussyCandy

film nawet spoko ale 10 na 10 nigdy bym nie dala.
zreszta poki co nie ma takiego filmu ktoremu dalabym maxa.

ocenił(a) film na 7
PussyCandy

Film był spoko, a Paris H. zagrała poprostu siebie. Dziwną, zdzirkowatą lalunie (przepraszam jeżeli to kogoś urazi...) Pozdro!

Gwiazdka_3

nooo dokłaaadnie. Wielka z niej gwiazdorka - karierę zrobiła na imprezach i praktycznie niczym więcej. Do filmu dostała się znając życie po znajomościach, zagrała beznadziejnie choć wymagania były minimalne... A już w ogóle na MTV kiedyś oglądałem jej mądrą wypowiedź:
- Wie Pani, że na Pani cześć nazwano stolicę Francji Pani imieniem? (prezenter robi se z niej jaja)
- Tak, dziekuję - hah po jej minie nie wyglądało na to żeby żartowała, ona chyba jednak zasługuje w pełni na miano przysłowiowej blondynki.

ocenił(a) film na 10
PussyCandy

Taak mi tez się podobał 10/10 :) Chad Michael Murray bardzo mi sie spodobał jako aktor w tym filmie :) naprawdę spoko filmik ;P nie chciałąm go oglądać na poiczątku , w związku ze tam gra Paris... ale te jej 5 min było .... ;/ dobrze ze większej roli nie dostała :) haaaa :) Ogólnie fajny filmik :) ciekawe czy będzie 2 częśc , bo na końcu policjant się dowiedział ze był jeszcze trzeci brat , a wsztystko0 wygląda na to ze to ten od padliny ....

PO$$dro :* :*

ocenił(a) film na 10
PussyCandy

Mi się tam podobał :) Fajne sceny ... i w ogóle ... lubie horrory... spodobał mi sie nawet Chad jako aktor :) fajną miał rolę ;) Co do Paris H., to zagrała beznadziejnie.... niedość ze jej nienawidze , bo jest pustą kretynką ... i chyba wszyscy to wiedzą .... to jeszcze musiała dostać tą rolę ... niewiadomo z jakiego cudą ją dostała... dobra juz jej lepiej nie będe komentować .... ;/ na poiczątku nei chciałąm oglądać tego filmu ze względu na nią ... Ale dobrze ze zagrałą tylko chwilkę.... Co do filmu to jak juz mówiłam podobała mi się :)

Po$$dro Wszytskim :* :*

sweet_girl_2

Mi tez podobało sie jak zagrał Chad ;) Było widac ze postac ktora grał umiała myslec:P:P nie tak jak inni w tym filmie....co z ciekawosci ida cos zobaczyc i giną:P:P Podobała mi sie sytuacja w garazu kiedy pomagał filmowej siostrze (co pozamykał drzwi jedne i drugie w garazu i jego szybkie działania w tym Domu figur woskowych na samym koncu filmu jak bylo z tamtymi bracmi )Pasował idealnie do tej roli....A Paris dostała taka role w sam raz dla niej....Gdyby była druga czesc tego to chyba z checia obejrze bo nie bedzie juz w niej Paris:);]hehe..... boso biegła w bieliznie rola dla niej....:p