Najgorsze było jak jej kawałek palca jej obciął. Albo Jak Paris W głowę ty kijem. Ale filmik Spokos.
Mnie tam się zabardzo nie podobał...
Ale śmierć Paris była boska... najlepsza scena w filmie...
Taaaaak, tylko, że mogli ją na serio ukatrupić, a nie wydawać forsę na manekiny ;-) Mnie też zbytnio film nie porwał: trzymał w napięciu, ale miał kiepską fabułę i "aktorstwo" Paris. 6/10
film nawet spoko ale 10 na 10 nigdy bym nie dala.
zreszta poki co nie ma takiego filmu ktoremu dalabym maxa.
Film był spoko, a Paris H. zagrała poprostu siebie. Dziwną, zdzirkowatą lalunie (przepraszam jeżeli to kogoś urazi...) Pozdro!
nooo dokłaaadnie. Wielka z niej gwiazdorka - karierę zrobiła na imprezach i praktycznie niczym więcej. Do filmu dostała się znając życie po znajomościach, zagrała beznadziejnie choć wymagania były minimalne... A już w ogóle na MTV kiedyś oglądałem jej mądrą wypowiedź:
- Wie Pani, że na Pani cześć nazwano stolicę Francji Pani imieniem? (prezenter robi se z niej jaja)
- Tak, dziekuję - hah po jej minie nie wyglądało na to żeby żartowała, ona chyba jednak zasługuje w pełni na miano przysłowiowej blondynki.
Taak mi tez się podobał 10/10 :) Chad Michael Murray bardzo mi sie spodobał jako aktor w tym filmie :) naprawdę spoko filmik ;P nie chciałąm go oglądać na poiczątku , w związku ze tam gra Paris... ale te jej 5 min było .... ;/ dobrze ze większej roli nie dostała :) haaaa :) Ogólnie fajny filmik :) ciekawe czy będzie 2 częśc , bo na końcu policjant się dowiedział ze był jeszcze trzeci brat , a wsztystko0 wygląda na to ze to ten od padliny ....
PO$$dro :* :*
Mi się tam podobał :) Fajne sceny ... i w ogóle ... lubie horrory... spodobał mi sie nawet Chad jako aktor :) fajną miał rolę ;) Co do Paris H., to zagrała beznadziejnie.... niedość ze jej nienawidze , bo jest pustą kretynką ... i chyba wszyscy to wiedzą .... to jeszcze musiała dostać tą rolę ... niewiadomo z jakiego cudą ją dostała... dobra juz jej lepiej nie będe komentować .... ;/ na poiczątku nei chciałąm oglądać tego filmu ze względu na nią ... Ale dobrze ze zagrałą tylko chwilkę.... Co do filmu to jak juz mówiłam podobała mi się :)
Po$$dro Wszytskim :* :*
Mi tez podobało sie jak zagrał Chad ;) Było widac ze postac ktora grał umiała myslec:P:P nie tak jak inni w tym filmie....co z ciekawosci ida cos zobaczyc i giną:P:P Podobała mi sie sytuacja w garazu kiedy pomagał filmowej siostrze (co pozamykał drzwi jedne i drugie w garazu i jego szybkie działania w tym Domu figur woskowych na samym koncu filmu jak bylo z tamtymi bracmi )Pasował idealnie do tej roli....A Paris dostała taka role w sam raz dla niej....Gdyby była druga czesc tego to chyba z checia obejrze bo nie bedzie juz w niej Paris:);]hehe..... boso biegła w bieliznie rola dla niej....:p