To był najśmieszniejszy horor jaki w życiu widziałam ! Polewa bła neizła. Paris niezle dawąła radee nawet nawet, ale popprostu brecht na całego jak oglądąłm inne sceny... Prerzy odcinaniu głowy to poprostu padłam i sie brechtałam jak głupie dziecko xDD Przed tv poprostu taki brechciak, ze szok ! Ooo matko komedia lepsza niz cykl Strasznych filmoww
Myslalam, ze zaden orror mnie tak nie ubawi jak obejżałam SMAKOSZA 2 i MARTWICE MÓZGu, ale ten przebił obydwa !!!
"Openn the doorr" "Open the door"
xD
ja mialam sto razy wieksza polewe jak ogladalam smakosza a to mi sie podobalo zwlaszcza ze grala tu Elisha;P;P
ja mialam sto razy wieksza polewe jak ogladalam smakosza a to mi sie podobalo zwlaszcza ze grala tu Elisha;P;P
A mnie ten film w zadnym stopniu nie rozbawil. Bałam sie, normalnie sie balam. Obejrzalam go ze wzgledu na obsade, nie myslalam ze bedzie straszny. Bylam przerazona. Film rewelacja!
Oczywiscie! Film rewelacyjny i swietny poprostu. I nie wcisniesz mi ze sie na filmach nie znam. Obejrzalam ich za wiele zeby mi cos takiego powiedziec. "House of wax" byl naprawde przerazajacy. Jezeli sie nie balas to moze jest cos nie tak z twoja psychika? :-) A moze ciebie starsza komedie romantyczne najgorszego gatunku? :)
To, że obejrzałaś choćby milion filmów, nie daje Ci odrazu papierka z napisem 'znam się na filmach'.
Moja psychika jest całkiem w pożądku, ale jeśli na jej jakości ma zaważyć fakt, iż bać się powinnam TAKICH 'horrorów' to mogę tę psychikę mieć wypaczoną.