Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

kaszana!!!

ocenił(a) film na 1

smutne są wasze tematy!! godne pożałowania, ludzie nie oglądajcie!!! ludzie którzy uważają ten film za kaszane, proszę tu pisać!!

ocenił(a) film na 10
Jinek

<hahaha> widzidsz nikt nie odpisał a ja jestm fanka tego filmu zal mi cie dziecko

labamba

Sama jesteś dziecko jeśli uważasz się za lepszą tylko dlatego, że lubisz ten film i większość ludzi (echhh) też. Phi. Jak można być fanką filmu swoją drogą? Założyłaś jakiś klub... czy cuś? Zlituj się. Może to nie kaszana, przesadzasz. "Horror" nie zrobił na mnie ŻADNEGO wrażenia, choć pomysł ciekawy, przyznaje. Zaskakuje fakt, tego trzeciego brata... Wszyscy dają się zabić prócz ciacha i jego siostry. Eee tam. Po pierwsze tego typu historyjki mnie denerwują. Dajcie mi broń... a w mig posłałabym czarne charaktery do diabła. Mnie tam to nie rusza. Amerykańskie "horrorki" to komedie. Tylko ciacho mi się podobał ;D dla takiego przystojniaka można zrobić wszystko mmmm. Ciekawa jestem czy dalibyście się zabić takim zabójcom... pewnie większość "fanów" poległaby jak Hiltonówna hehe. Achhh ta scena gdy ginie. MIODZIO! Powtarzałam sobie ją pare razy xD muahaha ];> Aż się wzruszyłam... Film warto obejrzeć tylko dla tego momentu, poprawi Wam humorki. Gwarantuję ;]
Pozdr.