NIe chcę być niemiła, ale niestety ten film to największy gniot wszech czasów :P Sorry, ale ja się bałam na The Ring (bez komentarza :D) a wiadomo, że to bajeczka dla małych dzieci :P Na każdym horrorze, czy to lepszym czy gorszym, pół filmu siedzę z zasłonieta twarza, tak sie boje, ale na tym filmie nie zrobilam tego ani razu :P Nie było ŻADNEGO strasznego momentu, powiadam, ani jednego. No i jeszcze doliczyć do tego beznadzijną grę aktorów i mamy 2/10 (podobały mi się włosy tego psychola :D) Nie polecam!!
hmm ja horrory oglądam dla przyjemności nie żeby się bać:) co to by było za oglądanie jakbym co chwila zasłaniała twarz :)
I tutaj w 100% zgadzam sie z sarah496, pomysl w koncu Julia bo widac ze ci sie to rzadko zdarza!! pzdr:D:D
dobra spoko.
ale film nie podobał mi się w ogóle. miałam tylko mściwą satysfakcję ,kiedy Hiltonówna została uśmiercona.xd
ale co tu sie oszukywać; horrorów bez przelewu krwi nie ma.
a mnie uderzyła obrzydliwość w tym filmie i zero zachamowań.
a chwile napięcia? tyle ile przy myciu podłogi.
pozdrawiam!
no cóż, ja nie zasłaniam twarzy, żeby mi sie lepiej oglądało.... to przeszkadza, ale cóż, nie mojaw ina, iż jestem takim cykorem :P a jak już wcześniej wspomniałam, to na domie woskowych ciał ani razu nie wykonałam tego gestu, więc śmiało można twierdzić, że film ów jest po prostu trahiczny :P a co danielson100 (czy cos takiego, sorry), to wiesz, takie komentarze zachowaj dla siebie, bo świadczą o..... niskim poziomie.
To raczej ty masz niski poziom, ja oglądałem ten film w odpowiedniej atmosferze (tak trzeba oglądać horrory) i moim zdaniem jest zajefajny, a były sceny gdzie się przestraszyłem. A jeżeli wgł. ciebie ten film jest denny i mało straszny to morze straszniejsze są wampiry czy wilkołaki, albo może smerfy? Przestań oglądać horrory bo już ci na mózg coś padło. Żenada:/
Wiesz, że w scenie, w której Clary ma sklejone usta, Elisha podczas kręcenia tej sceny naprawdę skleiła sobie usta. Podziwiam ją
Niesamowicie sie cieszę z faktu, iż ta aktorka naprawdę skleiła sobie usta :] Moim zdaniem średni powód, żeby kogoś podziwiać, ale okej :] A co do filmu, to nie zmienię zdania... Może podasz mi jakąś straszną scenę? :P
Ja ci nie będę uświadamiał czy był straszny, czy nie... twoja sprawa. mnie np. dreszczyk przeszedł jak ten typ ze stacji obciął palca elishy
A co do tego sklejania to podziwiam ją za poświęcenie, i to chyba świadczy o tym, że jest dobrą aktorką, nie uważasz???
całkiem możliwe, ale i tak jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie zrobiła... a co do obcinania palca, to było to jedynie obleśne...
Skleiła sobie usta naprawdę kurde co za heroizm. Jak kiedyś będę pisał pracę o moim bohaterze to napewno opiszę ją. No bez przesady to ze bardzo lubi sie jakaś aktorke/aktora (najczęsciej walory estetyczne ale nie przesądzam) to nie powód o bredzeniu ze sklejone usta to wspaniałe aktorstwo. część aktorów sama wykonuje numery kaskaderskie i to już na mnie większe wrażenie robi co do odcięcia palca to faktycznie niezłe takie hamskie (oczywiscie inteligencja głónej bohaterki się kłania).
mi się za bardzo nie podobał, ale żeby od razu "największy gniot wszech czasów"??? widziałam gorsze filmy
Kurde bele, ileż można oglądać o grupie młodzików, którzy się zgubili i trafili w ręce jakichś psycholi... Nudny film, jedynie scena śmierci Paris wzbudziła we mnie żywsze emocje - ze śmiechu sturlałem się z kanapy ;)
Strasznie obiektywnie musisz oceniać filmy, skoro przez cały czas masz zasłoniętą twarz. Więc Dom Woskowych Ciał dla ciebie w sam raz ! Nie nadwerężysz stawów łokciowych muahha Pozdro.
większość osób na tym forum mają rację. Czyli , że po kiego oglądać horrory skoro przez połowę filmu masz zasłoniętą twarz ? Ja nie widzę tutaj sensu oglądania, no ale spoko. A co do filmu to mi się bardzo podobał i nie zgadzam się z tym że aktorzy beznadziejnie grali ;/ Tobie widzę można polecić co najwyżej muminki[przynajmniej obejrzysz cały odcinek a nie połowę :)] pozdrawiam
Brak slow.. Nie wiem.. chyba tu gadam z dzieciami, bo napewno panienka julia to nie cykor tylko pewnie 14 dziewczynka ktora oglada horrory jak rodzicow nie ma w domu!!
Dziewczynko polecam ci tabaluge, przynajmniej bedzie ci sie dobrze ogladalo z odslonieta twarza :):)
I brawo Mikhaelu!! Nastepny dzieciak wielbiacy usmiercona Paris!!
Same kseroboye!!, jeden gosc na forum napisal o tym i czytajac komenty natrafilem na jakies 24 posty o tym..
Zmiencie lepiej temat bo to juz nudne nawijac ciagle o tym samym.
Na drugi raz niech cie przywiarza do kanapy zebys sie z niej ponownie nie sturlal.. smiech na sali :):):)
pozdrawiam
"I brawo Mikhaelu!! Nastepny dzieciak wielbiacy usmiercona Paris!!"
Odezwał się pan dorosły znawca kina. XD
"Same kseroboye!!, jeden gosc na forum napisal o tym i czytajac komenty natrafilem na jakies 24 posty o tym.."
A co ja ci poradzę, że to jedyny (wątpliwy zresztą) atut filmu? A film oglądałem już jakiś czas temu i moje zdanie na jego temat jest cały czas niezmienne :P
"Na drugi raz niech cie przywiarza do kanapy zebys sie z niej ponownie nie sturlal.. smiech na sali :):):)"
Mam lepszy pomysł - jak następnym razem w tv będzie leciał podobny szit, poproszę o wywiezienie telewizora gdzieś daleko za miasto, by mnie nie kusił :P
nie ma co się czepiać Mikhaela , po prostu chłopak jak 'kilka' innych lubi drwić z Paris ... bynajmniej tak ja jego wypowiedź odebrałam :)
Osobiście nie przepadam za nią ... no ale mniejsza o to :)
pozdrawiam
"Odezwał się pan dorosły znawca kina. XD"
Hmm.. Przeciez nic nie pisalem o tym ze jestem znawca kina :P A jak widze co ty tu wypisujesz to potrafie sobie wyobrazic ile masz lat :P
"Mam lepszy pomysł - jak następnym razem w tv będzie leciał podobny szit, poproszę o wywiezienie telewizora gdzieś daleko za miasto, by mnie nie kusił :P"
To jak takie szity to po co ogladasz i po co sie wypowiadasz!!
"Hmm.. Przeciez nic nie pisalem o tym ze jestem znawca kina :P A jak widze co ty tu wypisujesz to potrafie sobie wyobrazic ile masz lat :P"
Ale po co się domyślać? Wystarczy żebyś poprosił to bym ci przesłał skan z mojego dowodu osobistego ;)
"To jak takie szity to po co ogladasz i po co sie wypowiadasz!!"
Niech pomyślę... A! Już wiem! Bo do tego jest ta strona, żeby się wypowiadać na temat filmów! XD
"Nie wiem.. chyba tu gadam z dzieciami (...)" - dziećmi, jeżeli już coś piszesz "dorosły" człowieku to rób to dobrze :) i się nie kompromituj.
no dla przecietnego widza gniot, dla fanow paris hilton wybitne arcydzielo,ale czego oczekiwac,ze fani wykaza sie wieksza inteligencja niz idol?...tak film to porazka
ze sie wtrace "Same kseroboye!!, jeden gosc na forum napisal o tym i czytajac komenty natrafilem na jakies 24 posty o tym.." czyli jak ktos napisze ze jakis film X byl swietny ,i iles osob to potwierdzi to jak to rozumiec?albo ze jakis aktor swietnie zagral to jezeli N osob to potwierdzi to znaczy ze nie aktor swietnie zagral tylko en osob nie ma swojego zdania... swietne rozumowanie, musialam skomentowac...rece,nogi i pozostale czlonki ciala poprostu opadaja...swietne rozumowanie....w takim razie kto jest wyrocznia?zeby odroznic ja od wszystkich "kseroboji" ehhh...
mogłaś dać już jakieś przykłady a nie zastępujesz je "X" ,"N" i "en". Trochę Cię mało zrozumiałam, ale z tego co przeczytałam mogę śmiało napisać że nie do końca zgadzam się z twoją wypowiedzią ... może i nie którzy nie mają swojego zdania i piszą że film jest np świetny , zamiast podać jakieś swoje argumenty , lecz niektórzy napiszą coś z czym się zgadzamy więc niektóre osoby to potwierdzają . A jak to rozumieć ? moim zdaniem to oznacza że film się tylu osobom podoba lub nie podoba i nie ma co tu nad tym rozumować.