Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

nigdy nie widziałm gorszego filmu z tego typu gatunku...totalne dno, malo pomysłowe, a aktorach nie wspomne(dobrze ze ta Paris dosc szybko ginie). ponadto nie intryguje, nie wciąga, nie ma w nim zagadki i wszystko jest bardzo oczywiste.nic w nim mnie nie zaskoczlo, szkoda ze ma tak wysoką srednia, bo według mnie nie zasługuje nawet na 3/10. moze znajde uzasadnienia dlaczego jest tak wysoko oceniany???

KrrokodylaDajMiLuby

Film jest dobrze zrobionym horrorem dla nastolatków bo takim też z założenia miał być. Lekki, przyjemny, trochę trzymający w napięciu. Mimo że w wielu fragmentach wtórny do bólu i przewidywalny jak polsatowskie Graj w ciemno to jednak ogląda się go całkiem przyjemnie. [Musimy się rozdzielić!]

A jest tak wysoko oceniany ponieważ zagrał w nim calkiem przystojny chłopak o urodzie wiejskiego playboya oraz kobieta która przyciąga miliony [fanów jak i dolarów] mianowicie Paris Hilton. Dodatkowo zwiastun zapowiadał się całkiem ciekawie i film skierowany był dla mało rozgarniętych dzieciaków którzy nie mają pojęcia o kinie i chcących obejrzeć go właśnie ze względu na obsadę. Dlatego też jest tak wiele ocen. A wysokie są dlatego, że jak już wspomniałam nie jest taki zły. To, że są te oceny zawyżone, to już inna historia...

....według mnie.

Veronica.