7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186063
7,7 62 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły

Wielowątkowa historia opowiedziana w bardzo ciekawy sposób... Fabuła naprawdę zaskakująca i trzymająca klimat i napięcie do samego końca. Polecam, moim zdaniem jeden z najlepszych Polskich filmów w tym roku.

ocenił(a) film na 7
mrsebolo

Szczerze to w moim przypadku nic nie trzymało mnie w napięciu od początku do końca...
Film mało trafnie nazwany thrillerem sama końcówka jest zaskakująca i daje do myślenia ale ze względu na ten THRILLER o którym było głośno postanowiłam wybrać się na to do kina lecz w zamian obejrzałam całkiem niezły polski dramat. Których w polskiej kinematografii mamy już wiele

Film sam w sobie nie jest zły. Bardzo miło ogląda się grę aktorów, oraz ciągle przejawiający się drugi plan który wprowadza nutkę humoru, ironii doskonale podkreślając całość i przedstawia nam realia z tamtych lat.

Podsumowując film dobry ale jak wspominałam jest wiele dobrych polskich dramatów. Ja spodziewałam się czegoś nowego zaskakującego w polskiej produkcji ale dostałam to w niewielkiej ilości. Ale dobre i to na początek :)