7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186110
7,7 62 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły

Cisza po seansie

ocenił(a) film na 8

Już dawno nie spotkałem się z taką reakcją widzów. Gdy skończył się film nikt się nie odezwał i WSZYSCY opuścili kino w milczeniu. Naprawdę wgniata w fotel, nie ma w tym słowa przesady. Film w którym zostały skumulowane nasze wszystkie złe cechy narodowe. Nie wszyscy tacy jesteśmy, ale niektórzy jak najbardziej.

ocenił(a) film na 9
simps84

Zemdliło mnie po filmie. Film jest świetny, ale z całą pewnością nie będzie mój ulubiony, bo jestem dzieckiem tamtej epoki i zbyt mocno daje na psychikę. Zemdliło mnie od skondensowanego zła które było niegdyś faktem, choć w realu nie było to aż w tak mocnym stężeniu.

ocenił(a) film na 9
nostakaa

Ja jestem troche młodszym kinomaniakiem dlatego tamtych czasów nie pamietam, może to i dobrze;>
Film jak najbardziej mi sie podobał , lubie takie pogmatwane produkcje gdzie czasami trzeba sie zastanowic jak wszystko poskładac do kupki. gdy pierwszyraz obejrzałem byłem w szoku że w Polsce taki film powstał;)

stan901

Atmosfera gęsta że nie szło się przez nią przebić do wyjścia.
Jeśli po Weselu wszyscy wychodzili z kina jak po prawdziwym weselu - spoceni i skacowani to po Domu Złym ludzie bali się wracać do własnych domów.