7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186039
7,7 62 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły
blade_43

Jest to dobry film z ciekawym tematem, który ciężko się ogląda. Warto go obejrzeć tak jak każdy film, ale jak dla mnie on nic specjalnego nie wnosi..

ocenił(a) film na 9
blade_43

a co ma niby wnosić? film mocny, obraz paskudy, syfu, wódy przekleństw i ciężki klimat to dla mnie plusy nie do przebicia w tym filmie. genialny 2 plan, git gra aktorów!! polecam po prostu, warto

dezet2

no to spoko bo mnie też zależało na jakiejś ocenie od innych ludzi.
Słyszałem właśnie że jest dość mocny, pewnie się wybiorę :)

ocenił(a) film na 8
blade_43

Wg mnie jest to bardzo dobry film i bardzo polecam.

blade_43

Jeśli masz mocne nerwy to film będzie dla Ciebie. Kiedy byłem na filmie młoda para wyszła w 30 minucie filmu...

ocenił(a) film na 10
blade_43

Bylem dzisiaj. Na seansie byla tez jakas klasa z gimnazjum. Podczas reklam smiali sie, gadali... balem sie ze tak samo bedzie podczas filmu (komentowanie kazdej sceny). Na samym poczatku tak bylo... ale potem nawet na nich film zrobil wrazenie i byla juz cisza. Mocne kino, moim zdaniem najlepszy polski film ostatnich lat. Swietna obsada i klimat PRL-u!

ocenił(a) film na 10
blade_43

Warto ogladnac! Jeden z lepszych filmow Polskich. Troche szokujacy, ale pirwsza polowa filmu jest po prostu zabawna

blade_43

Wystarczającą zachętą powinny być tak różne opinie na temat tego filmu.

ocenił(a) film na 10
blade_43

Warto. Ale uprzedzam - to gorzki obraz.

ocenił(a) film na 8
blade_43

Zdecydowanie warto! Tylko można wyjść z lekko spaczoną psychiką ;) Jest bardzo przygnębiający.
Po filmie i zapaleniu świateł na sali panowała cisza, wszyscy wciśnięci w fotel przez pewien czas nie wstawali.