7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186063
7,7 62 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły

Mam zamiar iść do kina na ten film i ciągle się waham. Mino, że wszyscy twierdzą że ten film jest świetny mam obawy bo szkoda mi biletów na jakieś ''flaki w oleju''. A wy co sądzicie, może lepiej iść na Avatar?

ocenił(a) film na 7
ania947

http://eonline.pl/video/13510/Dom-Zly
tu możesz sie przekonać że nie warto

ocenił(a) film na 10
ania947

Czy Ci się spodoba zależy tylko od tego jakim jesteś człowiekiem ; )
Film jest ciężki, jeżeli umiesz docenić takie psychologiczne filmy to polecam, jeżeli nie, to wybierz coś mało zobowiązującego jak np. Avatar

ocenił(a) film na 6
ania947

do kina nie warto na to iść. poczekaj obejrzyj sobie w domu.

ania947

Absolutnie nie warto iść do kina na to. W domu można obejrzeć za samo to, że tak dużo osób go chwali, natomiast nie ma w nim nic co pozwala mi na to aby dać mu więcej niż 3/10. Nudny jak flaki z olejem.

ania947

to film nie dla każdego - z tego co widzę to jeśli uważasz się za inteligenta i kogoś ze zrozumieniem polskiej mentalności i rzeczywistości lat 80 to warto obejrzeć

ania947

Miałam okazję obejrzeć dziś "Dom zły". Film faktycznie bardzo "ciężki" w odbiorze. Mimo wszystko oceniam go na 8/10. Bardzo ciekawa (zaskakująca) fabuła. Zadziwiająco dobra gra głównych aktorów. Według mnie kluczem do zrozumienia filmu, jest znajomość (przynajmniej w małym stopniu) historii Polski lat 80. Podsumowując, warto go obejrzeć. Polecam (szczególnie) osobom, które cenią sobie naprawdę ambitne kino.