I jeszcze ten tekst: "w stylu tarantino"...
No cóż.. Ten film może być niezły, ale rodacy powinni się bardziej starać przy reklamówkach.
Teksty "w stylu Tarantino" to śmiech i żal. Zapowiedź Tv, przywodzi na myśl świat wg kiepskich, ale co tam, jeśli może być Polski Brad Pitt to może jest i Polski Tarantino, w końcu Polak potrafi:/
Strasznie wkurzają mnie teksty typu "W stylu Tarantino" , czy "Polski Brad Pitt". Ci którzy odpowiadają za kampanie reklamowe Polskich filmów to Gigantyczne matoły, i prostaki jeśli nie potrafią wymyślić czegoś oryginalnego, tylko ciągle przywołują zachodnich autorów i tytuły, i stosują mierne porównania. Gdy Polski film wchozi na ekrany, a ja stoję czekam za tramwajem na przystanku to muszę czytać te debilne przypisy przy tych plakatach. To żenujące. A ludzie którzy rzeczywiście pomyślą że to styl Tarantino ubzdurają sobie że np. będzie to jak pulp czy kill bill. Pójdą do kina, po czym tu wrócą i dadzą 1 bo stwierdza że nie tego oczekiwali.
"(...)A ludzie którzy rzeczywiście pomyślą że to styl Tarantino ubzdurają sobie że np. będzie to jak pulp czy kill bill. Pójdą do kina, po czym tu wrócą i dadzą 1 bo stwierdza że nie tego oczekiwali."
No to co z tego, że dadzą 1? Film stanie się gorszy przez to? Stracisz w jakiś sposób na tym?
Nie rozumiem tego
Tak stracę bo nie jestem takim pajacem który widzi tylko czubek własnego nosa:) i zależy mi na tym by polskie filmy mogły konkurować z zagranicznymi. A ich reklama nie była kretyńska.