PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470384}
7,4 185 tys. ocen
7,4 10 1 184869
7,8 71 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły

kim byl jan stec oprocz tego,ze drugim zootechnikiem i jaka role odegral w filmie bo dosc duzy watek o nim ale kompletnie go nei rozumiem

sebo_dante

Jak nie wiesz kim byl Jan Stec to mysle ze powinienes obejrzec sobie ten film jeszcze raz. Bez obrazy ale ja tez obejrzalem sobie ten film na spokojnie w domu po raz drugi bo glos byl w kinie bardzo niewyrazny i cichy w stosunku do reszty dzwieku:/ Zrozumialem ten film duzo lepiej po drugim razie;) Jan Stec to pierwszy zootechnik ktory zostal zamordowany przez Milicje bo znal prawde (i chcial ją ujawnić) o 20 tonach cukru które zniknęły z PGR-ów;)

sebo_dante

Wokół Jana Steca i wykrytych przez niego malwersacji kręci się cała druga oś fabuły. Jeżeli nie wiesz o co w niej chodzi to znaczy, że kompletnie nie zrozumiałeś tego filmu. To dziwne biorąc pod uwagę, że jesteś jednym z jego najzagorzalszych obrońców na tym forum.
Tak jak kolega powyżej proponuję zaliczyć jeszcze jeden seans. Tym razem z należytym skupieniem.

ocenił(a) film na 10
Loucyphre80

dokladnie tak jestem fanem tego filmu....nie jestem znawca filmowym...ale po obejzeniu bardzo mi sie spodobal..film ma to cos w sobie..i tu nie chodzi mi tylko o postac jana steca film ma w sobie wiele zagadek i mozliwe,ze dlatego mnie tak bardzo zainteresowal

sebo_dante

Skoro tak bardzo lubisz zagadki to rozwiązuj je samodzielnie podczas oglądania. Nie musisz być do tego znawcą filmowym. Szukając gotowych odpowiedzi na forum odbierasz sobie całą zabawę.

ocenił(a) film na 10
Loucyphre80

byl zajebisty ale to juz przszlosc dzieki za odpowiedzi pzdr