7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186039
7,7 62 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły

Tu piszą że nie dla 15 latków że nic nie zrozumią z niego. A ja nie mam 15 lat tylko 52 lata a nie rozumiałem oco w nim chodzi. A pamietam te czasy bo wtedy jeszcze pracowałem w nakle i nie byłem na rencie. A teraz jestem bo choruję na nogi i wontrobe. A milicję i stan wojenny pamietam. a jak do kuzyna jeżdziłem do Bydgoszczy do tego co mnie teraz do multikina zabiera to rzucaliśmy do milicji kamieniami. I uciekaliśmy i nigdy nas nie złapali bo wtedy byłem zdrowy i miałem zdrowe nogi i szybko biegłem. Wontrobe też miałem zdrową a teraz chorą. ale się leczę i chodzę na filmy i do kina i kawiarni z kuzynem. Dzisiaj idziemy na jakiś horor panarormalny czy coś bo kuzynka mówiła że jest straszny. Znaczy sie że fajny. to idziemy na 10 w nocy do multikina. To wtedy napisze czy był nfajny czy nie.

ocenił(a) film na 8
stefan_rad

To może nie pisz bo wontroba się buntuje jak czytam Twojej opowiastki. Ale porzucaj sobie do milicji kamieniami.
Pięćdziesięciodwulatkom nie chce się robić takich prowokacji, zalewasz. Choć w to, że nie wiesz o co chodzi, to wierzę.

Treh

Czemu na mnie najeżdżasz? Co ci zrobiłem? Jak jestes taki mądry i rozumiesz wszystkie filmy to sobie bądż a daj innym powiedzieć swoje zdanie nie wszyscy są alfami i omegami jak ty od razu. A teraz juz nie ma milicji i nie trzeba do nikogo kamieniami rzucać ale wtedy trzeba było rzucać bo wolności nie było!
A jak ci sie buntuje wontroba to połkni sylimarol i ci przejdzie. A ludziom daj pisać co sobie myslą i im nie zabraniaj.

ocenił(a) film na 7
Treh

On tylko trolluje..........................

ocenił(a) film na 10
stefan_rad

mnie "wontroba" zaczeła bolec po obejrzeniu "2012"...