Tu piszą że nie dla 15 latków że nic nie zrozumią z niego. A ja nie mam 15 lat tylko 52 lata a nie rozumiałem oco w nim chodzi. A pamietam te czasy bo wtedy jeszcze pracowałem w nakle i nie byłem na rencie. A teraz jestem bo choruję na nogi i wontrobe. A milicję i stan wojenny pamietam. a jak do kuzyna jeżdziłem do Bydgoszczy do tego co mnie teraz do multikina zabiera to rzucaliśmy do milicji kamieniami. I uciekaliśmy i nigdy nas nie złapali bo wtedy byłem zdrowy i miałem zdrowe nogi i szybko biegłem. Wontrobe też miałem zdrową a teraz chorą. ale się leczę i chodzę na filmy i do kina i kawiarni z kuzynem. Dzisiaj idziemy na jakiś horor panarormalny czy coś bo kuzynka mówiła że jest straszny. Znaczy sie że fajny. to idziemy na 10 w nocy do multikina. To wtedy napisze czy był nfajny czy nie.
To może nie pisz bo wontroba się buntuje jak czytam Twojej opowiastki. Ale porzucaj sobie do milicji kamieniami.
Pięćdziesięciodwulatkom nie chce się robić takich prowokacji, zalewasz. Choć w to, że nie wiesz o co chodzi, to wierzę.
Czemu na mnie najeżdżasz? Co ci zrobiłem? Jak jestes taki mądry i rozumiesz wszystkie filmy to sobie bądż a daj innym powiedzieć swoje zdanie nie wszyscy są alfami i omegami jak ty od razu. A teraz juz nie ma milicji i nie trzeba do nikogo kamieniami rzucać ale wtedy trzeba było rzucać bo wolności nie było!
A jak ci sie buntuje wontroba to połkni sylimarol i ci przejdzie. A ludziom daj pisać co sobie myslą i im nie zabraniaj.