7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186081
7,7 62 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły

Niezauważone???

ocenił(a) film na 10

Nikt chyba nie zauważył, że w jednej z ostatnich scen w 1982 Srodon wybiegając z domu mija najpierw ubranego na jaskrawo Dziabasa. Kto w takim razie wisi na drzewie wcześniej w 1978r. Może to Dziabas właśnie zabił Mroza, żeby władza mu zapomniała wydarzenia sprzed lat. Środoń mija Dziabasa i podbiega do zasztyletowanego Mroza. Nikt nie wspomina o Dziabasie w 1982 r. Dlaczego??????????

onchelo

Dziabas nie żyje - jak sądzę.
A dlaczego Środoń go widzi?
Bo ma zwidy.

No, chyba że to zbawienny wpływ amerykańskich produkcji, ale ja to tak widzę.

mitom

jeśli to zwidy to największy debilizm stulecia w kinie. chyba, że to jest kontynuacja wina truskawkowego.

ocenił(a) film na 10
nikt

srodon ma zwidy....to proste......................................................

ocenił(a) film na 7
onchelo

nie no chyba obejrzę jeszcze raz bo takich przeoczonych "grzybów" w lesie to się nazbierało...

ocenił(a) film na 9
onchelo

Dziabas nieżyje, a Środoń widzi go uciekając, bo za chwile zginie, można powiedzieć, że Dziabas przyszedł po niego.

użytkownik usunięty
mino87

niecałkiem, srodon ma pooprstu zwidy. Moglo by tego nie byc ale to tylko 1 s ! ale ogolnie tyo dwa słowa ' o kurwaaaa' film mnie wkrecil muzyka zahipnotyzowała, potem mnie przeryl a na koncu rozjebał ! dla mnie rewelacja pooprostu!!!!! klimat tak cięzki ze chyba bardziej sie nie dało...:) kozak

onchelo

szczerze mówiąc nie sądzę aby chodziło tu o zwidy... ale faktycznie moglo tak byc bo, gdyby on zyl to kompletnie nie rozumiem o co chodzi i kto wisial na drzewie...