7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186063
7,7 62 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły

Mam wygrane bilety do Multikina i muszę je wykorzystać do końca grudnia .Mogę is na Prawo Zemsty Dom zły Prawo zemsty który wybrać zastawiam się nad Prawem Zemsty lub Dom zły tylko mam pytanie jaki jest Dom zły czy film jest trudny w odbiorze jakoś te przekleństw jest filmie jest chyba sporo .

ocenił(a) film na 1
kinoman85

Witam idź na Prawo zemsty :)
Dom zły jest beznadziejny nie obejrzał bym go jak bym wiedział jest dziwny teraz jak nie tworzą komedii romantycznych to psychodele :]

ocenił(a) film na 9
kinoman85

Zdecydowanie Dom zly. Prawo zemsty to posmiewisko z glupty scenariusza, to nawet nie typowe hoolywood, które ogolnie lubie. Ale ten film przegina. Za to Dom zly zupelnie odwrotnie. Polecam goraco.

ocenił(a) film na 6
malin501

To wszystko zależy od tego jakie kino preferujesz, z kim do niego idziesz i z jakim nastawieniem. Prawo zemsty to szybki, hollywoodzki film z ciekawą, wciągającą fabułą, trzyma w napięciu i ogólnie wciąga.

Dom zły to coś z zupełnie innej beczki, bardzo klimatyczny, głęboki, ale spokojny, raczej bardziej ambitny... przekleństw faktycznie jest dużo, ogólnie ciężkie kino.

ocenił(a) film na 4
kinoman85

Czytając twój opis co lubisz a czego nie, zdecydowanie odradzam ci film "Dom zly", mimo ze gra glownych aktorow byla dobra.Film zewszad emanuje zlem. Pijaństwo, wulgaryzmy, krew ( wrecz jak w horrorach), seks, przemoc. A jesli mialbys isc z dziewczyną to raczej daruj sobie, bardzo wrażliwa dziewczyna wyjdzie z kina po 20 min. Jest to film raczej trudny w odbiorze. "Dom zły" to chyba bardziej krwawy i brutalny film niz Psy.

kinoman85

Zdecydowanie Prawo Zemsty, byłem na tym w kinie i naprawdę świetny film. Natomiast Dom Zły obejrzałem wczoraj i to była dopiero strata czasu - masakra. Odradzam każdemu kto jeszcze tego nie oglądał. Pozdrawiam

kinoman85

Dom zły. Świetnie zagrany, dobrze zrobiony. Jednak wszystko zależy od tego jaki rodzaj filmów lubisz. jeżeli masz ochotę na coś lekkiego, jakiś film sensacyjny to prawo zemsty chyba będzie lepsze. Ja jednak gorąco polecam Dom Zły.

ocenił(a) film na 9
kinoman85

Zdecydowanie namiawiam na "Dom zły" ! Tydzień temu planowałem iść na ten film ale nie zdążyłem na zaplanowany seans i poszedłem na "Prawo Zemsty". Odsiedziałem niewinnie 2 godziny !

ocenił(a) film na 9
kinoman85

Nie tykaj Prawa zemsty bo to niemiłosierne gówno, nie widziałem Dom Zły, ale gorszy na pewno nie jest.

kinoman85

Żeby się "Dom Zły" podobał trzeba lubić takie kino. Ja nie lubię, dla mnie to kiszka, 2/10 i żałuję czasu poświęconego na jego oglądniecie. Z kolei "Prawo zemsty" to jak dla mnie bardzo dobre, dynamiczne kino, 8/10. Ale to moja subiektywna ocena ;).

ocenił(a) film na 4
kinoman85

Nie słuchaj debili. Idź na prawo zemsty. Inaczej pożałujesz. Film Dom Zły opowiada o wszystkim i o niczym - uważam, że to nawet trudno nazwać filmem. Zaśniesz na tym szajsie. Gdybyś w kinie dostał pilota, na pewno byś to przewinął. Śmiało mogę stwierdzić, że w serialu TV jest więcej akcji i ciekawych scenariuszy.

ocenił(a) film na 10
kinoman85

<DOM ZŁY> co do tego nie ma wątpliwości, ale zrobisz jak zechcesz! pozdrawiam