7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186039
7,7 62 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły

Wszystko fajnie, film wyśmienity ale tylko 3/4 widziałam bo w pieprzonym Cinema City prąd wysiadł, a film bez głosu leciał dalej, obraz znikał, o przewinięciu filmu nie było mowy bo podobno w tych nowych projektorach nie ma takiej możliwości!!!! Gratulacje dla Nowo Otwartego Kina w ~Krakowie....

użytkownik usunięty
lempciapek

Cinema City to specyficzne kino byłem w Galeri Kazimierz i też film wyświetlony w 4:3. pierwszy i ostatni raz byłem w cienema city. zawszę chodzę to Multikina nie wiem co mnie naszło z tym cinema city.
natomiast cinema city ma dobre kina IMAX oraz CinemaPark. polecam! warto!

ocenił(a) film na 9
lempciapek

U mnie CC ma minus za niewyświetlanie "Star Trek". A "Dom zły" to
rewelacyjny polski film. Szkoda, że seansu nie obejrzałeś na spokojnie.

lempciapek

Film świetny zgadzam się. Nadajecie na kino bo im prąd siadł? Dajcie spokój, tak jakby to ich wina była :/. Poza tym z tego co piszesz to raczej nie prąd wysiadł, bo gdyby tak było to nawet obrazu by nie było (chyba ze projektor napędzają chomiki). Wypowiadasz się na temat przewijania filmu a nie masz o tym zielonego pojęcia. Filmu nie da się przewinąć bo leci z taśmy a nie na projektorze cyfrowym (nie wiem czy nawet na cyfrowym można przewijać) :/ Taśma po przejściu przez projektor nawija się spowrotem w rolkę i jest to poprostu niemożliwe. Jedyne co mogłaś zrobić to iść po zwrot kasy i pójść na to jeszcze raz a nie narzekać :/ Bo kino by Ci to oddało, jeżeli były problemy. Krzysiu502 nie wiem czy z Twojego komentarza mam się śmiać czy płakać. lempciapek pisze, że widziała 3/4 filmu a Ty piszesz, że też leciał w 4:3 (tzw. kaszeta), potrafisz czytać ze zrozumieniem? Dla Twojej wiadomości to ten film leci z całej Polsce w kaszecie, przejdź sobie do multikina i gwarantuje Ci, że nie zobaczysz tam filmu pt. "Dom Zły" w panoramie :/ Co zrobić dawid009, kino nie dogadało się z dystrybutorem i film nie leciał :) Musiałem jechać na Star Trek do multikina :) Multikino znowu nie gra Księżyca w nowiu a CC tak... życie :)

ocenił(a) film na 9
lempciapek

POlska prowincja drugiej połowy xx wieku umiejetnie i z wyczuciem dobrego smaku podana widzowi p