7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186081
7,7 62 krytyków
Dom zły
powrót do forum filmu Dom zły

Film totalnie do bani, najgorzej zmarnowany czas w moim życiu, totalna porażka!!!!!

kempes1002

Gratuluję bezguścia. Film absolutnie WYBITNY

marciin

Ja nie bardzo rozumiem tak zwanych optymistów... A jak myślę to im może się ten film nie podobać. Jak można wierzyć, że żyjemy we wspaniałym świecie, znając trochę historię ludzkości, obserwując świat, w którym przyszło nam żyć??? To dla mnie w najlepszym wypadku naiwność, gorzej egoizm. Bo jeśli nam nawet nie jest najgorzej, to trzeba widzieć co dzieje się dokoła. Nie chcę nikogo obrazić, po prostu tak myślę. A jeżeli ktoś czuje się urażony to przykro mi..;)
Myślę, że to świetny film, podobał mi się dużo bardziej niż „Rewers”, który ma to być kandydatem na Oskara. Ten film, „Dom zły” miał swój charakter, może chory jak czasy w których się działa akcja.

ocenił(a) film na 8
marciin

Świetny film, świetna gra aktorska, choć czasami trochę za dużo chaosu.

Poza tym film ma jedną wadę:
końcówka pozostawia gówno na twarzy :)

ocenił(a) film na 1
kempes1002

tez mi się nie podobał ,nie dotrwałam do połowy , szkoda czasu na taki film:(

ocenił(a) film na 7
slgosia

to po co sie bierzesz za takie filmy?? wracaj ogladac brzydule czy inne takie dziela...

ocenił(a) film na 9
kempes1002

Idź dziecko oglądać teletubisie... Nie masz pojęcia co to dobry film.

ocenił(a) film na 9
kempes1002

a można dobrze zmarnować czas? co za osioł

ocenił(a) film na 10
kempes1002

Film wybitny ! 10/10 ! Smarzowski jedna wiedział co robi Gratu !

ocenił(a) film na 8
kempes1002

Nie zdecydowanie nie jest tak źle jak kolega szanowny opisuje. Jest dosyć
ciężkawy, ale warto zobaczyć, bo rzadko zdarzają się tak dobrze
opowiedziane mroczne historie w naszym kinie ostatnio.

kempes1002

Typowa wpowiedź trola. Żal.

Film wybitny. 9/10

kempes1002

Hmmm, gratuluje intelektu tym którzy wyzywać potrafią tylko. Mi się film nie podobał i jak dla mnie jest do bani. A jak ktoś ma inne zdanie to ok, każdy coś tam lubi. Pozdrawiam twardzieli co są tylko zza klawiatury cwani!!!

kempes1002

@kempes1002

Mogłem się tego domyślić. Osoby używające określenia, że coś jest "do bani", to okazy wybitnego bezmózgowia, często osiłki ("Pozdrawiam twardzieli co są tylko zza klawiatury cwani!!! " = = zaraz mnie pobijesz co? buhahah)

No i trzecia opcja, która łączy poniekąd dwie powyższe i do tej grupy się kwalifikujesz kempes1002:
Pewnie jesteś młotem tego typu =
http://www.youtube.com/watch?v=47nrnwK814E

pozdro mr.hammer

ocenił(a) film na 10
kempes1002

Wybitny. Zgadzam się. Tylko Katyń zrobił na mnie porównywalne wrażenie, ale Dom Zły, to jednak klasa sama w sobie. Wielki + za muzyke. Czekam na kolejne produkcje tego reżysera ;)

anelka39

muzyką nazywasz kurwa te piski? Czy ty kurwa wiesz co to muzyka...ja pierdole film total gówno

ocenił(a) film na 9
robsonykk

piski? co ty filmu nie oglądałeś? Muzyka ma być odpowiednia dla akcji jaka się dzieje...
ale czego można się spodziewać po prymitywie który Takie filmy jak Forest Gump, Ojciec chrzestny ocenia w skali 1/10...
jak dla mnie Dom Zły 9/10

ocenił(a) film na 5
kempes1002

ja dałem zdecydowanie więcej Forestowi i Ojcu chrzestnemu ale też uważam że to były piski a nie muzyka stwarzajaca odpowiednie napięcie i wywołująca uczucia adekwatne do sytuacji.

wiem zaraz pojedizecie po mnie idz na brzydule czy m jak milosc, albo jeszcze lepiej jak wasi koledzy ktorzy rozumieją film i bardzo im się podobał a wypowiadają się tak :

"dAŁna masz! film zajebisty, wypierdalaj cwelu oglądać m jak miłość albo kurwa mode na sukces - szmato! "

"typowa odpowiedz trola.żal" i inne...

jakbyście rzeczywiście tak wszystko świetnie rozumieli i byli inteligentniejsi niz ci ktorym sie ten film nie podobal to podalibyście jakies argumenty a nie ze jestem debilem bo mnie sie nie podobal i nie znam sie na filmach i idz na teletubisie. a już przede wszystkim to uszanowalibyście zdanie ludzi którzy mają odmienne i całkiem kulturalne zdanie na temat tego filmu ;)

a teraz ide na teletubisie ;P

SzYnA_GNT

napisze krutko R.E.W.E.L.A.C.J.A

Dawno niewidzialem tak dobrego Polskiego filmu...
Pomijajac aspekty techniczne filmu dla mnie bardzo duzą wartoscią tego obrazu jest gra aktorska.

Genialne role Mariana Dziędziela, Arkadiusza Jakubika,Bartłomieja Topay,Kingi Preis

Dlugo by sie rozpisywac daje 9/10