nie wiem co dzis ogladac.. :(
Dom zły na tvp2 którego nie widziałem jeszcze, a słyszałem, że bardzo dobry.
Chłopcy z ferajny który widziałem 100 razy, ale z chęcią zobacze 101 raz.. i 102.. i 103 :)
czy nowy odcinek Top gear
wszystko w jednym czasie...
A na Ale Kino leci o 20 "Co się wydarzyło w Madison County". Ciężki wybór.. Jednak chyba wybiorę dzieło Eastwood'a ;).
tez dzis? czasem nie ma co ogladac, a dzis tyle dobrych filmow..
ja obejrze jednak dom zly, bo Chłopcy w przyszlym tygodniu na tvn7 :)
Kultowy, kultowy, kultowy?????
Nie nadużywajmy słów. One coś znaczą. Naprawdę!
Film ma ledwie dwa lata a już kultowy! Akurat.
Niech zetrze się z zębem czasu i zobaczymy czy kultowy czy po prostu dobry.
stary, filmu Wojtka S. pt. WESELE do tej pory nikt nie dogonił ... i co Ty na to? Dla mnie Dom Zły jest już kultowy. W tym stuleciu nikt go nie pobije ... na chyba ze sam Chuck Noris ;)
Chłopcy z polskim lektorem to wielkie gówno. Jak obejrzałem ich pierwszy raz na tcm dałem 6/10 , teraz film jest jednym z moich ulubionych, to jest przykład jak słaby lektor potrafi zrypać kapitalny film.
wiem cos o tym ;) wiele filmow staje sie o niebo lepsze kiedy oglada sie z napisami :)
Dlatego teraz by nie utracić radości z oglądanych filmów pobieram w jakości 720 p i z napisami. Wtedy film ogląda mi się o wiele lepiej.
ile mozna..
poza tym zgadzam sie z reszta ze lektor zabija takie filmy,dlatego tam gdzie graja Aktorzy ,taki day-lewis w mojej lewej syrze to majstersztyk czy bob w wscieklym byku.
a jakies kac vegasy czy captainy americy ciagam z lektorem.
a ja oglądam dom zły, ale nie z tvp tylko z kompa bo gardze tvp, ale i tak nie warto było