5,5 21 tys. ocen
5,5 10 1 21373
5,7 9 krytyków
Doomsday
powrót do forum filmu Doomsday

Doskonałe kino akcji połączenie Mad Maxa z Ucieczką Nowego Yorku oraz Jestem Legendą !!! Fakt powiela elementy z filmów podobnych gatunkowo ale w jakim filmie tego nie ma???!!!

karabasz24

Je też nie rozumiem tego ataku na ten film. Bardzo dobre kino akcji, z niezłą ilością krwawych i brutalnych scen. Wreszcie jakiś mocny film akcji a nie, grzeczne strzelanie dla dzieci ;)

ocenił(a) film na 6
karabasz24

... dokładnie to samo skojarzenie Mad Max + Ucieczka z Nowego Yorku, dobry film, polecam

ocenił(a) film na 8
ckwm

+ odrobinka "Goście Goście" :d całkiem przyzwoity filmik mimo, iż jest tam wszystko i nic, dobrze się go ogląda, akcja non toper, brutalny, krwisty i kurwa zajebisty :d tak w stylu filmu powiedziane :d pozdro

karabasz24

... bo Bentley był za wolny :(.

ocenił(a) film na 6
karabasz24

film nie byl az taki zly, dalo sie ogladnac. Najwazniejsze ze byla akcja i ze nie byla zalosna. Wiele rzeczy mi sie nie podobalo, ale film mnie wciagnal i nie mozna powiedziec ze byl to calkiem zmarnowany czas.
Jesli ktos ma ochote na rozrywke a nie ma innych bardziej ambitnych filmow do ogladniecia to polecam. Moja ocena to 6,5/10 a ze nie ma polowek, film ma niska ocene,nie byl tragiczny i piatki sie w gore zaokragla to dam 7 :)

P.s. na tragicznym kinie sie troche znam, moje nowe hobby to ogladanie od czasu do czasu horrorow ktore na imdb nie przekraczaja oceny 4 :)
Jeszcze raz powtorze - ten film zasluguje na mocna 6!

ocenił(a) film na 6
karabasz24

Ludzie a czego wy się spodziewaliście? Mi tam film się podobał, no może sceny walki były za mało dopracowane i akcje za szybkie.

ocenił(a) film na 5
karabasz24

w MAD MAXIE tego niema .. Powiela te elementy i pluje plagiatem widzowi w twarz. Odemnie dostał 5/10 .. Bo parę fajnych scenek było ale oczekiwałem po tym filmie dużo więcej . Trailer nie ukazał wiele .. sądziłem ,że akcja nie będzie przypominać scen dosłownie wyciętych z MAD MAX