5,5 21 tys. ocen
5,5 10 1 21373
5,7 9 krytyków
Doomsday
powrót do forum filmu Doomsday

film poprostu jest chałą
dziś sobie oglądałem ten film myślałem,że film mnie zaskoczy pozytywnie o jakżem sie mylił
jakoś strawiłem to,że poczatek jest oklepany tak jak kotlet schabowy myślalem,że jak jest virus jeszcze o tak pieknej nazwie jak Żniwiasz to bedzie sie ostro działo lecz zawiodłem sie wielce brak zombie zaszkodzilo trochę temu filmowi i jeszcze te dwa swiaty no normalnie tu juz powinny,się posypać maliny bo co za baran wymyśla śedniowiecze w 2023 roku a kawalek dalej jest miatso rodem z filmow Mad Max. I jeszcze to wielkie poszukiwanie szczepionki której i tak nie ma (hahahahahhahaha barany pojechali taki kawał aby się dowiedzieć ze dostna fige z makiem:D)wzieli se bake jakaś i powiedzili gosciowi ze to szczepionka(no no panie reżyserze czy pan uwaza ze jedna kobieta wyleczy okolo 3 miliony ludzi:)?)Kolejny wątek to że film do 40 minuty wydawal sie niezykle fajny pózniej chyba scenarzyta zabrakło kartki i zaczeli wymyślać na poczekaniu a to bład filmu
magłbym wiecej tu pisać o tym filmie i jego bledach jak np glówna bohaterka dostaje od rycerza cios ktorego wogule nie odczuwa tylko kropleka krwi bluzga ekran a pózniej juz nie niue znać ze cos sie jej stało
koncze już pisac bo rozpisałem się bardzo:D ocena lepiej nie mówić 5/10 do 40 minuty 1/10 od 40 minuty co nam daje wynik 4 /10