Dorwać Cartera

Get Carter
2000
6,0 14 tys. ocen
6,0 10 1 14038
4,6 8 krytyków
Dorwać Cartera
powrót do forum filmu Dorwać Cartera

Profanacja!

użytkownik usunięty

Jakbym się nudziła, to bym podała twórców tego filmu do sądu za obrazę moich uczuć! :)

Jak można nawet próbować zastąpić Michaela Caine'a kimś takim, jak Sylvester Stallone?!

Normalnie

użytkownik usunięty
cinas91

Ależ wyczerująca, uzasadniona i inteligentna odpowiedź. Tylko pogratulować.

ocenił(a) film na 7

Jak sie ludzie uprą to wstawią nawet spidermana w tą role ;)

użytkownik usunięty
ZajebistyNick

To prawda, co nie znaczy, że nie będę walczyła przeciw profanacji. ;)

Stallone jest tak samo dobry jak Caine. Jak ci sie cos nie podoba to trudno.

użytkownik usunięty
PUNISHER

Stawiać znak równości pomiędzy drewnianą napakowaną miernotą, jaką jest Stallone, a wybitnym, rewelacyjnym i szarmanckim aktorem o niepowtarzalnym stylu, mam tu na myśli oczywiście Caine'a, to już w ogóle nie tylko profanacja, ale szaleństwo.

Sa dwie wersje tego filmu( o czym w sumie doskonale wiesz), droga Pani. Jesli podoba ci sie oryginal z Cainem, to prosze bardzo. Ja lubie obie wersje, i ... a zreszta. Po co ja to pisze... przeciez kazdy ma inne gusta :/ W mojej kolekcji,m.in. Maratonczyk,Rambo,Nico(poza prawem),Resident Evil,8MM,Matrix,Ojciec Chrzestny,Saturn 3...i wiele, wieeeeele innych filmów lezy u mnie obok siebie. I Kazdy z nich jest dla mnie na równi, kazdy ma to cos, jeden jest ambitny,drugi ma nieslychany klimat,trzeci trzyma w napieciu...itp.itd. Ja po prostu nie oceniam filmów tak surowo jak wiekszosc filmwebowiczów...ale kogo to obchodzi ;) Sorki za poprzedni post :O