Genialny dla ludzi którzy kochają kino i z przymrużeniem oka, chcą spojrzeć za kulisy ich
produkcji. Widziałem go wiele razy ... i zobaczę nie jeden raz!
Zgadzam się z Tobą... no i ta obsada :D Travolta zagrał genialnie, jak zawsze zresztą.
Tak jest ! Dawno nie oglądałem tego filmu i właśnie sobie o nim przypomniałem muszę obejrzeć. Travolta jak Travolta, ale Dennis Farina zagrał fenomenalnie jak zawsze.
Właśnie! Zgadzam się z tobą całkowicie. Kocham Farinę za rolę w tym filmie. Nawet teraz gdy to piszę śmieję się mając w pamięci sceny z nim.
Racja, dziwię się ocenom. Mnie najbardziej podobał się motyw bohatera dżentelmena, który wchodząc nawet w bagno wychodzi z czystymi butami. Po chwili wszyscy obserwując jego prostotę, siłę i precyzję pragną go naśladować, ale nie wychodzi im to, bo w tym też są sztuczni. Z tym się chyba trzeba urodzić, ale może warto mimo wszystko naśladować :)
Haha! Podzielam opinię wszystkich moich poprzedników. Wracam często do tego filmu głównie po to, żeby zobaczyć rewelacyjną grę Travolty i przezabawnego w tym filmie Denisa Farinę - obaj są doskonali.
Farina mnie bawi do łez.