Dorwać małego

Get Shorty
1995
6,5 12 tys. ocen
6,5 10 1 12456
6,1 11 krytyków
Dorwać małego
powrót do forum filmu Dorwać małego

Genialny film

ocenił(a) film na 10

Genialny dla ludzi którzy kochają kino i z przymrużeniem oka, chcą spojrzeć za kulisy ich
produkcji. Widziałem go wiele razy ... i zobaczę nie jeden raz!

ocenił(a) film na 8
krizonostro

Zgadzam się z Tobą... no i ta obsada :D Travolta zagrał genialnie, jak zawsze zresztą.

ocenił(a) film na 10
pic3k

Również się zgadzam!

ocenił(a) film na 8
krizonostro

Tak jest ! Dawno nie oglądałem tego filmu i właśnie sobie o nim przypomniałem muszę obejrzeć. Travolta jak Travolta, ale Dennis Farina zagrał fenomenalnie jak zawsze.

ocenił(a) film na 9
chemas

Właśnie! Zgadzam się z tobą całkowicie. Kocham Farinę za rolę w tym filmie. Nawet teraz gdy to piszę śmieję się mając w pamięci sceny z nim.

ocenił(a) film na 9
krizonostro

Racja, dziwię się ocenom. Mnie najbardziej podobał się motyw bohatera dżentelmena, który wchodząc nawet w bagno wychodzi z czystymi butami. Po chwili wszyscy obserwując jego prostotę, siłę i precyzję pragną go naśladować, ale nie wychodzi im to, bo w tym też są sztuczni. Z tym się chyba trzeba urodzić, ale może warto mimo wszystko naśladować :)

ocenił(a) film na 9
krizonostro

Haha! Podzielam opinię wszystkich moich poprzedników. Wracam często do tego filmu głównie po to, żeby zobaczyć rewelacyjną grę Travolty i przezabawnego w tym filmie Denisa Farinę - obaj są doskonali.
Farina mnie bawi do łez.

ocenił(a) film na 8
Andreas0701

Bo to świetny film jest :-)

ocenił(a) film na 10
Max66

Dokładnie!

ocenił(a) film na 10
Andreas0701

Mam tak samo! Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
krizonostro