PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487891}

Dr Jekyll i pan Hyde

Dr. Jekyll and Mr. Hyde
2008
5,1 1,5 tys. ocen
5,1 10 1 1526
Dr Jekyll i pan Hyde
powrót do forum filmu Dr Jekyll i pan Hyde

Masakra!

ocenił(a) film na 2

W taki właśnie sposób można masakrować kinematografię... ten film jest tragiczny. Nie należę z pewnością do jakichs złośliwców bo jeszcze nigdy nie dałem tu tak niskiej oceny. 2/10- dlaczego 2? Bo jedynkę zachowam sobie już na naprawdę prawdziwego gniota. Ten film można powiedziec ze oglądałem dwa razy, tak, tak- ale nie dlatego że tak mnie wciągnął ale po prostu usnąłem za pierwszym razem po pół godzinie. Miałem wrażenie jakbym patrzył na jakieś badziewie wyprodukowane przez Hallmark, w filmie wiało cały czas nudą- a tego co robił muzyke do tej "pomyłki" powinni rozstrzelać. Nie przychodzi mi do głowy żaden pozytyw z tego filmu, nie wiem, moze zaraz wrzucę sobie jakis inny filmik który wyda sie i superprodukcją z pewnością- w porównaniu do tego czegoś nie będzie to trudne- dno...

ocenił(a) film na 4
Gaeth

Jak ja widzę gniota, to daję 1. Skoro dałeś 2 to musi być coś co oceniasz pozytywnie.

ocenił(a) film na 2
barney_w_spodnicy

Dlatego niektórym wystarczyłaby skala trzy punktowa do oceniania, gniot, średni, arcydzieło. Dlaczego nie dałem 1? Myślę że są gorsze filmy, nawet widziałem ale wtedy jeszcze nie dawałem ocen na filmwebie. Więc jeśli zestawimy obok siebie dwa "badziewia" a jeden z nich okaże sie mniejszym niż ten drugi, to ocenię go wyżej wtedy, dając np dwójkę. Po to mamy skale od 1 do 10 żeby z tego móc korzystać. Zresztą przy ocenie 2 pisze "Bardzo zły" i za taki też uważam ten film.

ocenił(a) film na 2
Gaeth

Zgadzam się. Można dodać punkta za to, że jest normalnie zrobiony i Scott oraz ta laska naprawdę dobrze grają.

Scott to w ogóle całkiem niezly aktor. Dziwię się, że zgadza się na występy w takich gniotach, choć są o wiele gorsze filmy.